Haberler

Yeni Mercedes-Benz Sprinter kamuflajlı görüntülendi




Mercedes’in ticarisi yenileniyor.

Ön yüzüyle V Serisi’ne benzemesi beklenen, ağır kamuflajına rağmen özellikle dikkatle incelendiğinde far ve ızgara çizgileriyle de bu ihtimali kuvvetlendiren Yeni Sprinter, 2018’de gün yüzüne çıkacak.

Geri kalanı hemen hemen güncel Sprinter’la aynı olsa da, otomobilin göstergelerinin kamuflajlanması, göstergelerde bir değişiklik olacağının, daha gelişmiş yol bilgisayarı ve navigasyon sistemlerin olacağının sinyallerini veriyor.

Boyutlar aynı kalacak.

Tasarım anlamında ciddi bir yenilik vaadi bulunmayan bu ticaride, boyutsal olarak da bir değişiklik yapılmazken asıl yeniliğin, verimlilik ve emisyon konusunda iyileşmeler şeklinde olacağı belirtiliyor.

Sürüş güvenlik sistemleri eklenilebilir.

Bildirilenlere göre, Yeni Sprinter’daki diğer yeniliklerden biri de, eklenmesi olası çarpışma önleyici ve benzeri sistemler. Özellikle göstergerde de değişikliğe gidilmesi, bu teknolojilerin Sprinter’da mevcut olabileceğini gösteriyor.

Ek olarak, Volkswagen’in, Sprinter’a rakip modeli olan Crafter’ı, Eylül ayında gerçekleşecek olan Hannover Otomobil Fuarı’nda tanıtacağını duyurmasının ardından, Mercedes’in de benzer bir atak yapıp yapmayacağını ilerleyen günlerde hep birlikte göreceğiz.

onurhankocaman

Soğuk bir Şubat gününde, huysuzlandığı zaman ya bir otomobil içerisinde bulununca ya da müzik dinletilince keyiflenen bir bebek olarak dünyaya geldi. Hâlâ müzik ve otomobiller hayatında başı çekiyor. Üniversitede Uluslararası Ticaret eğitimi görürken bir yandan büyük bir aşkla müzik icra ediyor, bir yandan da otomobil kullanıyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu