Haberler

Africa Twin sahipleri off-road eğitiminde buluşuyor




Dünyada olduğu kadar Türkiye’de de motosiklet kullanıcılarını bilinçlendirmek için güvenli sürüş eğitimlerini sürdüren Honda Türkiye, eğitimlerini yeni bir boyuta taşıyor ve Africa Twin sahiplerine özel off-road eğitimi vermeye hazırlanıyor. Göktürk, İstanbul’da Africa Twin için özel olarak hazırlanan off-road eğitim merkezinde Murat Yazıcı tarafından verilecek eğitime 12 şanslı Africa Twin sahibi katılacak.

Oldukça hareketli ve zevkli geçmesi planlanan eğitime Honda Fan Club sitesinde yer alan başvuru formunu dolduran ilk 12 kişi hak kazanacak. Eğitimin öncelikli şartları katılımcıların Africa Twin’lerinde off-road lastiklerinin takılı olmasının yanı sıra kask, mont, eldiven ve benzeri güvenlik aksesuarlarına sahip olmaları.

İstanbul – Göktürk’te gerçekleştirilecek tam günlük eğitim öncesinde off-road lastikleri olmayan Africa Twin kullanıcıları, arzu ederlerse Anlaş’ın Capra X lastiklerine yüzde 35 indirimle sahip olabilirler. Anlaş’ın Capra X modelinin tavsiye edilen 90/90 B21 M/C 54T TL M+S ve 150/70 B18 M/C 70T TL M+S ölçülerindeki lastiklere indirimli ve sökme takma işçilikleri dahil 500 TL’ye satın almak mümkün. Anlaşma kapsamında katılımcılar off-road lastiklerini Anlaş’ın Avrupa Yakası Beşiktaş’ta bulunan ACR Gayrimenkul Otomotiv San. Ve Tic. A.Ş. veya Anadolu Yakası Ataşehir’de bulunan Kickstart Motorsports’tan temin edebilirler.

Metehan Can Cirak

İlk oyuncağım da dahil olmak üzere hayatımın her evresinde otomobiller oldu. Lise zamanımda otomobillere olan ilgimin hobi düzeyinde kalamayacağını anlamamla gelecekteki yaşamımı da otomobiller üzerine kurmak istediğime karar verdim. Şuanda Bilkent Üniversitesi'nde makine mühendisliği eğitimi alıyorum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu