Haberler

Forza Turnuvası ile Ford Focus RS kazanma şansı




Eğer Forza konusunda kendinize güveniyorsanız yepyeni bir Focus RS kazanma şansınız var! Electronic Sports League (ESL) tarafından düzenlenen Forza turnuvasında iki klasman bulunmakta ve turnuva klasik bir düzene sahip.

İlk mücadelenin 8 Ağustos’ta yapıldığı turnuvaya katılabilmeniz halen mümkün. Focus RS kazanmak isteyen katılımcıların ise turnuvanın ilk üç haftasında en iyi 128 oyuncu arasına girmeleri gerekmekte. 3 haftalık mücadelenin her bir haftasında farklı bir otomobil ve pist kullanılıyor ve şaşırtıcı olmamakla beraber kullanılan otomobillerin hepsi Ford modellerinden seçilmiş. Kullanılabilen modeller ise 2015 Ford Mustang GT, 2013 Ford Formula EcoBoost 200 ve 2016 Ford Racing GT Le Mans #66 olarak açıklandı.

Son 128’e kalanlar ise farklı bir mücadele ile ilk önce 16, sonra 4 oyuncu kalana kadar elenecek. Geriye kalan 4 kişi ise 4 Ekim’de yapılacak olan finallere katılmaya hak kazanacak.

Turnuvadan Focus RS kazanamasanız bile muhtemelen eve eliniz boş dönmeyeceksiniz. Focus RS dışında Microsoft’un yeni Xbox’ı, Elite oyun kolunu kazanma şansınız da bulunmakta. Katılımcıların daha az mücadeleci olanlarına ise verilecek ödüller oyun içi satın alımlar arasından seçilecek.

Mücadeleye katılmak için ESL’in sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Ali Serdar GÖK

1995 Adana doğumluyum. Bilkent Üniversitesi Amerikan Kültür ve Edebiyatı okumaktayım. 7 yaşımdan bu yana arabalar hobilerim arasında hep ön planda olandı. Ehliyetimi almamla beraber hobim tutkuya dönüştü. Şimdi bu tutkumu otopark.com ile devam ettiriyorum.

İlgili Makaleler

3 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu