Haberler

Üstün nitelikli pick-up ‘Fiat Fullback’ şimdi Birmot’ta




Türkiye otomotiv perakendeciliğinin lider markalarından Birmot, Fiat’ın pick-up modeli Fullback’i satışa sundu. Çift kabin gövde tipinde, 150 HP ve 180 HP’lik iki versiyonu bulunan 2.4 litre silindir hacimli turbo dizel motora sahip modelin başlangıç satış fiyatı 81.900 TL olarak belirlendi. Ağustos ayına özel 500 TL aksesuar ve mekanik servis hediyesi de Birmot’larda.

Rock, Hardrock ve Fullrock adı verilen 3 farklı donanım paketiyle Birmot showroomlarında yerini alan yeni pick-up model tasarım, fonksiyonellik, kullanışlılık, performans ve fiyat fayda dengesi ile göz dolduruyor. Hem 4×2 arkadan itişli hem de 4×4 olarak satın alınabilecek Fullback, konfor ve arazi performansının göz önünde bulundurulduğu 6 ileri manuel ve 5 ileri tork konvertörlü otomatik şanzıman seçenekleri ile tercih edilebiliyor.

Fiat Fullback adını Amerikan futbolunda hem defans hem de hücum özelliği bulunan, güç ile yüksek dayanıklılık gerektiren kilit oyuncu konumundan alıyor. Tasarım, fonksiyonellik, kullanışlılık, performans ve fiyat fayda dengesi ile profesyonel iş hayatında tüm ihtiyaçları karşılayabilen, her şeyiyle tam bir pick-up olan Fullback aynı zamanda gündelik hayatın gerekliliklerini de sunuyor.

Güç, performans ve teknik özellikleri ile tam kapasiteli fonksiyonel pick-up

5.3 metrelik uzunluğa ve 3 metrelik aks mesafesine sahip Fiat Fullback, 1.52 metrelik kasa uzunluk, 5.9 metrelik dönüş yarıçapı ile de sınıfının en iyi değerlerine sahip. 3.1 tonu aşan yük çekme kapasitesi ve 1 ton’u aşan yükleme kapasitesiyle “Full Fonksiyonellik” sunarak da ayrıca dikkat çekiyor.

Yakıt tüketiminde sınıfının lideri, güvenlik ve konforda üstün nitelikli

Yol durumu ve hıza göre gerçek zamanlı olarak güç aktarımı sağlayan 4 farklı sürüş moduyla safkan bir arazi aracının özelliklerine sahip Fiat Fullback, ortalama 6.3 litrelik yakıt tüketimiyle sınıfının en ekonomik aracı olarak da öne çıkıyor. Fiat Fullback, 6.8 inç dokunmatik ekranlı multimedya sistemi, elektrik ayarlı, ısıtmalı deri koltukları yağmur ve karanlık sensörü gibi konfor sağlayan donanımlarının yanında tüm versiyonlarında standart olarak sunulan 7 hava yastığı ve Treyler Denge Kontrol Sistemi gibi üstün nitelikli güvenlik ekipmanlarını da bünyesinde barındırıyor.

fiat f

Necati Erdoğan

Otomobiller vazgeçilmezim. Her zaman söylerim, otomobillerin olduğu bir odaya kapatsalar yeme ve içme harici başka şeye ihtiyaç duymam. Otopark.com ile tanıştığım günden beri müptelasıyım. Türkçe öğretmeniyim. Bu camiaya katkıda bulunmaktan onur duyuyorum.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Dünyanın en dayanıklı ve sorunsuz pikaplarını Japonlar yapıyor. Zaten dünya da ve Amerika da en çok satılan pikaplar Japonların. Araç Mitsubishi L200 ile tamamen aynı Fiat logosu hariç. Mercedes/Nissan ile nasıl işbirliğine gittiyse Fiat/Mitsubishi ile işbirliğine gitti. Araba ne kadar güzel de olsa önündeki Fiat logosu o güzelliği maskeliyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu