Haberler

2018 Jaguar F-Type S, Ring’i inletti!




İlk jenerasyonun pazara sürülmesinin ardından sadece 3 sene geçmiş olan Jaguar F-Type‘ın, 2018’de yenileneceği geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. Ortaya çıkan casus fotoğraflar ile de desteklenen yeni F-Type, bu kez Nürburgring‘de test edilirken yakalandı.

Her ne kadar Jaguar yeni modellerini kamufle etmekte başarılı olsa da, LED teknolojisi ile donatılmış ön farları fark etmek gayet kolay. Ön ızgaranın ortasından geçen çizgiye dikkat edildiğinde ise öncekine nazaran büyümüş olduğu dikkatlerden kaçmıyor. Bunun yanı sıra, ön tamponun biraz daha rijit bir formda yapılandırılmasıyla birlikte model, Jaguar XK‘yı andırır bir hal almış.

2018-jaguar-fype-s-spyshot-2

Bir F-Type klasiği olarak V8 çığlıklarını bizlere ulaştıran model, karşısındaki 4 silindirli rakibi Porsche 718‘e oynayacak pek bir hamle bırakmıyor. Yeni jenerasyonunda da ‘F-Type’ belirtecinin yanına bir de R harfi getireceğine kesin gözüyle bakılan Jaguar, bu donanım seviyesinde ise müşterilerine ekstra bir sportiflik sunmuş olacak.

Pek fazla yer almamasına rağmen, teknik detay ve özellikler gibi maddeleri geride bıraktığımıza göre şimdi geriye yaslanıp, o eşsiz V8‘in Ring’deki çığlıklarını dinleme vakti:

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu