Haberler

Audi Q2’nin sportif versiyonu




Audi yeni kompakt SUV otomobili Q2 modelini piyasaya sürerken sportif bir versiyon da ekleyerek çıtayı yükseltiyor. Otomobilin adı Audi Q2 Edition #1.

Dış Görünüm

Otomobil, Quantum gri renk tonu, piano siyahı kaplı dikiz aynaları, 19 inç alaşımlı jantları ve dolu donanımıyla göz dolduruyor. Standart LED farlar ve dinamik dönüş sinyalli arka lambalar Audi Q2 Edition #1 versiyonunun teknolojik açıdan üst düzey görünümünü tamamlıyor.

Sportif tamponlar, çamurluklar ve özel difüzör, S line dış görünüm paketinin detaylarını oluşturuyor. C sütunundaki siyah çıkıntıda Audi’nin klasik dört halkalı logosu beyaz renkte görünüyor. Piano siyahı ayna kapakları ise yine bu versiyona özel olarak tasarlanmış.

İç Tasarım Detayları

İç tasarımda Audi’nin özel koleksiyon detaylarından zengin görsel ögeler görmekteyiz. Yükseklik ayarı olan koltuklar, çok fonksiyonlu deri kaplı direksiyon simidi, iç deri paket ve S logolu aydınlatmalı kapı pervazları dikkatlerden kaçmıyor. Yarı deri koltukları siyah ve “amaretto” olarak satışa sunulacak. Titanyum grisi tavan renginin ise dikkat çekici olduğunu söylemek gerek.

Ambiyans aydınlatmalı LED iç ışık paketi, gece çok çekici bir görünüm sergiliyor.

Pazarlama

Audi Q2 Edition #1, standart Q2 modelinin bütün motor versiyonlarını barındıracak. Ön siparişler eylül ayında başlayacak ve kış gelmeden otomobil bayilere ulaşmış olacak.

Necati Erdoğan

Otomobiller vazgeçilmezim. Her zaman söylerim, otomobillerin olduğu bir odaya kapatsalar yeme ve içme harici başka şeye ihtiyaç duymam. Otopark.com ile tanıştığım günden beri müptelasıyım. Türkçe öğretmeniyim. Bu camiaya katkıda bulunmaktan onur duyuyorum.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu