Haberler

Citroën servislerinde %20 indirim var!




Citroën, 08-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında binek ve ticari araçlarını yetkili servise getiren araç sahiplerine görüş, elektrik sistemleri ve hasar aile gruplarındaki belirli parçalarda %20 indirim fırsatı sunuyor.

Türkiye genelinde yaygın 50’yi aşkın satış ve servis noktasında hizmet veren Citroën, 08-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında özel avantajlarla dolu bir servis kampanyası düzenliyor.

Citroën teknik ekipleri arasında yapılan uzmanlık yarışmasında Dünya Şampiyonluğunu kazanan uzman teknik ekibi ile satış sonrasında üst düzey hizmetler sunan Citroën Türkiye, 08-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında orijinal yedek parçalarda %20’ye varan indirim fırsatı sunuyor.

Kampanya kapsamında; görüş, elektrik sistemleri ve hasar gruplarındaki belirli parçalarda özel fırsatlar sunuluyor.

Bu kampanya dahilinde, kızdırma bujileri, ampuller, arka farlar, buji parçaları, silecekler ve radyatör gibi orijinal ekipmanlarda ve bunların işçiliklerinde % 20 indirim uygulanıyor. 08-31 Ağustos 2016 arasında geçerli olan kampanyadan tüm Citroën modelleri yararlanabilecek.

Kaynak: arabam.com

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu