Haberler

En kullanışlı ve en çekici SUV: Hyundai Tucson




Hyundai’nin popüler SUV modeli Tucson, 2016 J.D. Power en çekici ve en kullanışlı otomobil kategorisinde birinci olarak ödül kazandı. 77 farklı marka ve model arasında yapılan kullanıcı araştırmasına göre Tucson özellikle konfor ve motor performansında öne çıktı.

Amerika başta olmak üzere tüm dünyanın en saygın otomotiv araştırma ve analiz kuruluşu olan J.D. Power, Hyundai Tucson’un performansının, tasarımının ve kullanışlılığının ne denli başarılı olduğunu kullanıcıları arasında yaptığı araştırmalarla kanıtlamış oldu. Tucson, tüm küçük SUV’lar arasında en yüksek skorlara imzasını atarken özellikle yakıt ekonomisi, koltuk rahatlığı, yükleme kapasitesi, görüş kalitesi, sürüş özellikleri, iç mekan ferahlığı, havalandırma ve navigasyonlu multimedya sistemiyle kullanıcılarının beğenisini kazandı.

4×2 ve 4×4 çekiş sistemlerine sahip Hyundai Tucson, 1.6 litre benzinli Turbo ve 2.0 litre dizel motor seçeneklerine sahip. Manuel ve otomatik şanzımanlarla satın alınabilen Hyundai Tucson, sportif ve modern çizgilerden oluşan tasarımı ve oldukça kullanışlı ferah iç mekanıyla da satın alım sürecinde etkili rol oynuyor.

Necati Erdoğan

Otomobiller vazgeçilmezim. Her zaman söylerim, otomobillerin olduğu bir odaya kapatsalar yeme ve içme harici başka şeye ihtiyaç duymam. Otopark.com ile tanıştığım günden beri müptelasıyım. Türkçe öğretmeniyim. Bu camiaya katkıda bulunmaktan onur duyuyorum.

İlgili Makaleler

5 Yorum

    1. fiyatı ile sundukları baya iyi,sürünce o çalışılmışlığı anlıyorsunuz zaten bende çok beğeniyorum 🙂

  1. Vw olsaydı her yerde görür çok hızlı şekilde ilgi çekiciliği azalırdı 😉 Daha az satılsın değerli olsun derim .

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu