Haberler

Engellerin Fordlardan oluştuğu yarış: Dronekahana




Son birkaç yıldır mağarada yaşamıyorsanız, Ken Block’un Gymkhana filmleri size tanıdık gelecektir. Ford’un bir diğer video serisi de Snowkhana adını taşıyor. Şimdiyse karşımızda Ford’un en yeni ‘-khana’ filmi var: Dronekhana.

Ford’un Avrupa’daki merkezinin bulunduğu Köln’de bu hafta Gamescom adlı, Avrupa’nın en büyük interaktif oyun fuarı gerçekleştirildi. Ford, etkinliğe dikkat çekmek için Dronekhana’yı icat etti. İçeriğin yarış drone’larının dar ve engellerle dolu bir pistte sıkı bir mücadele vermesi olduğunu tahmin ettiyseniz tebrikler. Ödülünüz: maalesef hiçbir şey.

Drone yarışlarında dünya şampiyonu Luke Bannister ve Tornado XBlades’ten takım arkadaşı Brett Collis, oldukça hızlı uçan iki makineyi kontrol eden isimler. Sanal gerçeklik gözlükleriyle yarışan ikili, bir B-Max’in, Transit’in, Ranger’ın ve hatta bir robotun etrafında yarışıyor.

Bunların hepsi oldukça havalı, ancak asıl eğlence iki drone’un drift yapan bir Focus RS’i kovalamasında ve dumanlar çıkaran bir Mustang’in yanından geçmesinde.

Film Ford’un Köln fabrikasındaki bir depoda, 36 GoPro kamera kullanılarak çekildi. Daha fazla uzatmadan, sizi videoyla baş başa bırakalım. İyi seyirler!

Kaynak : MOTOR1

Harun Şen

Like Mr. Clarkson said: POWEEEEER !!!

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu