Haberler

Hilux’ta 5 bin TL indirim avantajı




Toyota, ağustos kampanyasında Yaris için 6 bin TL indirimden veya 12 ay taksit seçeneği için “0” faiz uygulamasından yararlanmak mümkün olacak. Kampanyada; Hilux için de 5 bin TL’lik indirim veya 4×2 ve 4×4 motor seçeneklerine göre belirlenen 12-20 aylık vade seçenekleri için de “0” faiz alternatifi sunuluyor.

İndirimden yararlanmayıp kredi seçeneğini tercih edenlere; Yaris 1.33 için 17 bin TL ve Hilux 4×2 modellerinde de 24 bin TL’lik 12 ay vade kullanımında da “0” faiz uygulanacak. Hilux 4×4 Hi Cruiser AT modelinde 25 bin TL 20 ay vade kullananlar ve Yaris Hybrid 24 bin TL 18 aylık vadeyi tercih edenler “0” faizli kampanyadan yararlanabilecekler.

Toyota, ağustos ayı kampanyası ile 6 bin TL’ye varan indirimler, 6 ay taksit erteleme ile birlikte piyasa koşullarında en uygun faiz oranlarını ve vade seçeneklerini müşterileriyle buluşturacak. B segmentinin ilk ve tek hibrit otomobili olan ve sessiz sürüş keyfi ile öne çıkan Yaris Hybrid’de indirim 6 bin TL’ye, Yaris’in 1,33 lt benzinli modellerindeki indirim ise 3 bin TL’ye ulaşıyor.

SUV görünümü, teknolojik üstünlükleri ve benzersiz off-road yetenekleriyle bütün yol koşullarının üstesinden başarıyla gelen efsane Hilux da ağustos kampanyasında 5 bin TL’ye varan indirimler ile yer alıyor. Hilux’a, 76 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olmak mümkün.

Harun Şen

Like Mr. Clarkson said: POWEEEEER !!!

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu