İlk SürüşVideolar

İlk Sürüş | Peugeot 308 GTi & 208 GTi




OTOPARK

Sürücünün Adresi.

İlgili Makaleler

37 Yorum

  1. Reis döktürmüş yine, ellerine sağlık. Ama şu sonuçları tam olarak açıklasak iyi olurdu bence 🙂

    1. Doğan abi çok güzel çekmiş eline sağlık ama Sinan abi seni bir clio cup pilotu olarak da görmek isterdim

  2. Asla hayalini kurmayacağım araçlar. Eline emeğine sağlık Doğan abicim. İzmir’e gelmişsin keşke görüşebilseydik ne kadar güzel olurdu.

  3. montajla pist akışı kesilmemiş oldugu gibi verilmiş bu çok hosuma gitti zaten Doğan KABAK’ın eşsiz samimiyeti her zaman hoşumuza giden bir olay + parantez Bucalı Hemşerimde en son yanına gelince olay bitmiş budur abi 🙂

  4. Müzik gereksiz olmuş, özellikle 208 sürüşünde hiç bir şey duyulmuyor. Zaten yol sesi var,motor sesi var,Doğan Kabak’ ı nasıl duyacağız??

  5. Atletle Go Pro mu silinir o.O 😀 😀 Güzel bir çalışma olmuş emeğine sağlık Doğan abi (Y)

  6. Çok iyiydi 208 gti by ps beklediğim bir otomobildi zaten teste de gelsin 😀 Doğan abi sadece pist koşullarında kullandığın için söylemek zor biliyorum ama 208 gti ın yalıtımı, şanzımanı ve süspansiyonları nasıldı?

  7. GTI’lar gerçekten çok iyi olmuş. Özellikle 208 sınıfının en iyisi gibi duruyor. 308 ise 1.6 vergi avantajıyla en az 20.000 TL daha az olmalıydı diye düşünüyorum. Öyle olsaydı o da çok iyi iş yapardı.

    Doğan Hocam, İzmir pisti ile ilgili genel olarak yorumlarını paylaşabilir misin? Pisti nasıl buldun, beğendin mi?

    Son olarak, İzmir pistinde tecrübem olduğundan bana iyicene çarpıcı gelen, her iki aracın da viraj içi hızları inanılmazdı. iyi lastik + diff kilidi gerçekten çok acayip işler yapıyor.

  8. Doğan Abi’yi başlarda yadırgamıştım ama artık ona iyice alıştım.Kendine has samimiyeti çekimlerini daha keyifli hale getiriyor.Eğlendirirken öğretmeyi de başarıyor, ara ara verdiği bilgilerle.Otopark sayesinde onu izliyor olabilmemiz güzel.Emeğine sağlık seni daha çok izlemek istiyoruz…

  9. Emeğinize ayağınıza sağlık. Doğan abinin yine güzel ve izlenesi videolarından olmuş. Sonuna kadar zevkle izledim.
    308 GTI’a bayıldım. Renkleri çok yakışıklı buluyorum bu modelde.
    1.6 litre 270 hp gerçekten çok başarılı.

  10. İyi ya baya ama 308 baya pahallı olmuş bence 1.6 olmasına rağmen biraz üstüne koyup type-r almak daha mantıklı geldi bana hem o bir Honda sağlamdır pejo ne de olsa fransız illa ki bozulacak

  11. Kilitli dif, 270hp çok güzel özellikler ama,
    3 tane falan satar bu fiyatla, 1.6 motor ve 140.000…
    Ayrıca zamanında 180hp’lik 1.4 tsi ler için “atık suyunu çıkarmışlar motorun,limitlerde bu motor” diyenler 1.6 270hp lik aracı kullanırken “acaba” demez mi?
    Bu şekilde tasarlanmış çift rengin bir esprisi olmamasının yanında bir de bunun için 9000TL fark istenmesi de trajikomik. Tasarımı da hiç kuuvetli değil, bu kadar para verip nerdeyse standart 4 kapılı C sınıfı görüntüsünde araca binmeyi ben düşünmezdim. Bu “sleeper” muhabbetini de malesef çok ezik buluyorum, millete “şaka” yapınca nooluyorsa? Sen araca baktığında özel bir tasarım vs görmüyorsan kime ne bmw’ye vs şaka yapmışsın?

  12. 9000 TL boya farkı varsa. Bordo rengini alıp yarısını siyah filmle kaplatsak daha mantıklı:) Paramız cebimizde kalsın benzin alırız:) Pejo bu aracın fiyatını satamayınca bence bir süre sonra düşürecektir. Aracın arka bölümü bir GTI için gayet tok ve güzel dururken ön bölümü daha zayıf kalmış. Dikiz aynasında görünce insanın pek yol veresi gelmez:)

  13. B sınıf hothatch ler C sınıfından daha fazla heyecanlandırıyorlar beni, astra opc hariç, ayrıca sound actor çok can sıkıcı

  14. Telefon piyasasının plastik ama pahalı telefonları gibi 🙂 Napsın PEJO ! diğer herkes kötü arabalara bu fiyatları isterken, benim neyim eksik diyor.

  15. Bu araba 2.0 olsaydi nolurdu cok merak ediyorum heralde 200 ü gecerdi , bu fiyatlandirma isini birturlu cozemedim..

  16. doğan abi ile bahadır abiyi çok beğeniyorum videoları çok zevkli hiç bitmesin istiyoorum 🙂

  17. çok merak ettiğim bir araçtı, tam incelemesinide görürüz umarım. Hatta şöyle karşılaştırmalı süre ölçümlü bir test test görsek birkaç hothatch içeren çok güzel olur.

    Fiyat olarak ben de hayal kırıklığı oldu. Leon Cupra tercih ederim ben olsam bu fiyata.

      1. Tüm opsiyonlara sahip dizel otomotik 308 den dizeli ve şanzımanı çıkarıp GTi ekleyin pahalı gelmeyecektir

  18. Doğan Abi 208 GTi by Peugeot Sport’un iç mekanı normal 208 GTi’dan oldukça farklı renk döşeme kombinasyonuna sahip. İç mekan görüntüleri varsa onu da kısa bir video ile paylaşabilir misiniz? Araç galerilerde o haliyle olmadığı için bir türlü yakından göremedik.

  19. Arkadaşlar fiyat bu doluluğa göre sıfır bir araç için normal. İngiltere fiyatı 29.000 pound zaten bu da yaklaşık 115bin TL yapar. Ki orada bizdeki %45 ÖTV yok. Artı Peugeot bayileri özellikle galeride sergilenen bu tarz özel araçlar için ciddi indirim yapabiliyor sene sonlarında. Mesala Ankara’da galeride duran 2014 RCZ R’ın fiyatı 150bin iken 2015’te 120bin’e satıldığını duymuştum. Buarada RCZ R’a göre bu aracın günlük veya aile kullanımı çok daha pratik olduğu söylenebilir. Süspansiyonu en rahat spor arabalardan biri ve bagajı 420 lt. RCZ’de arka koltuk diye birşey yok nerdeyse.

  20. Araçların torsen den dolayı iyi viraj aldığı ve frenlerinin iyi olduğu ve fiyatı dışında neredeyse hiçbir bilgi alamadık. Belki bu araçlar teste hiç gelmeyecek ve rakiplerine göre durumu nedir alınır mı vs vs gibi sorulara cevap olmayacak. Merak edilen araçlarla ilgili detaylarla alakalı 1-2 dakikalık izlenimlerinizi anlatan kısım olsa daha faydalı olacak bu videolar. Doğan bey’i, muhabbetini seviyorum ancak daha çok sadece “muhabbet” olmaya başladı içinde bulunduğu videolar. Bu durum son zamanlarda katıldığı tüm lansman ve testler için de söylenebilir.

    1. Bence tekrar izleyin, çünkü çok daha fazlasına değinilmiş bu sefer. Adamlar piste çıkmış torpido genişliğine mi baksınlar?
      Eksikler yok mu var, ama M2 videosuna göre ciddi gelişim var.

  21. Peugeot yeni modelleriyle ülkemizdeki marka imajını düzeltecek ve önyargıları yıkacaktır (208, 308, 2008, 3008, 5008, 508) v.s gibi modelleriyle. Peugeot son yıllarda dünya çapında ve ülkemizde iyi bir ivme yakalamaya başladı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu