Haberler

KIA Ağustos 2016’da indirimin hızını artırdı




KIA, Ağustos 2016’da kampanyalarını yenileyerek, otomobil severlere yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. Yeni kampanya kapsamında, en sevilen KIA modellerinden biri olan KIA Picanto’da 2.000 TL, KIA Rio’nun dizel versiyonunda 1.900 TL indirim avantajı var. KIA’nın hafif ticari modeli K2500 modelinde 4.800 TL, KIA Sportage’ta ise 10.300 TL’ye varan büyük indirimler otomobil severleri bekliyor.

Yeni KIA Sportage’ta 10.300 TL’ye varan büyük indirimler!

Güçlü donanımı, sportif dış tasarımı ve sezgisel ileri teknolojileri ile fark yaratarak 2016’da otomobil dünyasına damgasını vuran yeni KIA Sportage, 10.300 TL’ye varan inanılmaz indirimlerle otomobil severlere sunuluyor. GT Line versiyonu, performanslı turbo motoru ve 4×4 çekiş sistemi olan yeni KIA Sportage, iç tasarımında da daha geniş hacim, daha fazla ergonomi ve konfor sunuyor. Üstün özellikleri ile geleceği günümüze taşıyan yeni KIA Sportage, otomobil severlere zamanın ötesine geçen yeni deneyimler yaşatıyor.

KIA Picanto’da 2.000 TL indirim fırsatı!

Ağustos ayında KIA’nın Picanto modelinde kaçırılmayacak bir indirim fırsatı otomobil severleri bekliyor. KIA Picanto’yu, 2.000 TL indirimle ve 47.500 TL’lik avantajlı fiyatıyla almak mümkün olacak. KIA Picanto, şehirde kolay kullanım sağlayan dış tasarımı ile otomotiv dünyasının en büyük tasarım ödülleri IF ve Red Dot’a layık görüldü. Alaşım jantlar, krom kapı kolları ve ön ızgara otomobilin ödüllü tasarımını daha çekici bir noktaya taşıyor. Sınıfından beklenen kompakt görünümünü sınıfından beklenmeyen konforla birleştiren KIA Picanto’da ayrıca manuel klima, sürücü ve yolcu ön hava yastığı, yan ve perde hava yastıkları yer alıyor.

KIA Rio’nun dizel versiyonunda 1.900 TL’ye varan indirim!

Yaz dönemine özel sunulan kampanyada KIA’nın Rio modeli de özel fiyatıyla dikkat çekiyor. Segmentinin en çok tercih edilen modellerinden biri olan KIA Rio’nun dizel versiyonunda 1.900 TL’ye varan indirim otomobil severleri bekliyor. KIA Rio sahibi olmak isteyenler 45.800 TL’den başlayan fiyatlardan yararlanabiliyor. KIA Rio, hem yeni teknolojileri hem de çarpıcı tasarımıyla fark yaratıyor. Sunroof, projeksiyon tipi ön farlar, LED tipi gündüz farları, 17 inç alaşım jantları, katlanabilen elektrikli yan aynaları, yağmur sensörü ve bluetooth KIA Rio’nun özellikleri arasında yer alıyor…

Ticari araç almak isteyenler için K2500 modelinde 4.800 TL indirim fırsatı!

Kompakt görünümünü konforla birleştirmeyi başaran KIA’nın hafif ticari modeli K2500 modelinde 4.800 TL indirim fırsatı var. Geniş kasa hacmi ve taşıma kapasitesi bulunan araçta, 130 PS gücündeki 2.5L dizel motor ve 6 ileri düz vites özellikleri yer alıyor. Dijital saat, elektrikli ön camlar, ESP (elektronik dengeleme programı) ve üç noktalı emniyet kemeri, aracın diğer önemli özelliklerinden bazıları…

KIA cee’d yüzde 35’e varan yakıt tasarrufu sağlıyor!

Cesur ve şık tasarımı ile otomobil severlerin kalbini fetheden KIA cee’d, dünyada ve Türkiye’de büyük ilgi görüyor. KIA cee’d birbirinden iddialı detayların yer aldığı tasarımın yanı sıra teknolojik özellikleri ile de kendine hayran bırakıyor. Akıllı park yardım sistemi, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, elektrikli park freni sürücülerin hayatını kolaylaştırıyor. Yüzde 35’e varan yakıt tasarrufu, 1.6 L dizel motor, 7 ileri DCT şanzıman gibi özellikleri ile dikkat çeken KIA cee’d, 75.600 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

KIA Sorento’da artık navigasyon özelliği de var!

KIA Sorento navigasyon özelliğiyle daha güçlü hale geldi. KIA Sorento navigasyonla birlikte Şerit Takip Sistemi, Kör Nokta Uyarı Sistemi ve Çevre Görüş Sistemi özelliklerine kavuşarak daha güvenli ve akıllı bir sürüş deneyimi sunmaya başladı. Sistemde kameraların topladığı görüntüler, dijital olarak işlenerek gerçek zamanlı olarak navigasyon ekranına yansıtılıyor. Sürücüler yeni nesil “area view” sistemlerinde 3D kuşbakışı görünümü tercih etme şansına sahipler. Bu özellik, park yeri ararken araç çevresinin daha kapsamlı kontrol edilebilmesine olanak tanıyor. KIA Sorento’da, 2.0 litre dizel motorda 185 PS güç özelliği yer alıyor. 2.0 CRDI (6 ileri otomatik) dizel motoru ise düşük yakıt tüketimi sağlıyor. Yenilenen KIA Sorento, 239.000 TL fiyatıyla otomobil severlere sunuluyor.

Yeniliklerden hoşlananların favorisi: KIA Soul!

Dünya otomotiv pazarında popülaritesini giderek artıran KIA Soul, SUV segmentine yeni bir yaklaşım getirdi. Anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, değişken direksiyon modu, yokuş kalkış destek sistemi, arka park sensörü ve diğer üstün özellikleri ile güven ve konfor sunan KIA Soul yeniliklerden hoşlananların favorisi oldu. KIA Soul’ün geniş iç hacmi, güçlü kaportası, gelişmiş süspansiyon özelliği sürüş emniyetini ve keyfini artırıyor. 1.6 litre CRDi dizel motor seçeneğine sahip olan KIA Soul, 7 ileri DCT şanzıman ile yüzde 20’ye varan yakıt tasarrufu sağlıyor. KIA Soul, 94.500 TL fiyatıyla otomobil severlerle buluşuyor.

Emrullah TEKGÖZ

1994'te doğdum. Atılım Üniversitesi İşletme (İngilizce) okumaktayım. Otomobil tutkum hayatımda her zaman büyük yeri olan AE101'in efsanevi mekanik tınısıyla başladı, E46 320i ve E39 540i ile bu tutku yerini aşka bıraktı. Bu aşk atmosferik Avensis 3 FL ile devam etmekte.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu