Haberler

Siz hiç geriye doğru drag yarışı izlediniz mi?




Dürüst olmak gerekirse, geriye doğru yapılan yarışları çoğumuz bilmiyorduk.  Biraz çocukluğumuza dönecek olursak, tabii ki de her birimiz “Destruction Derby” gibi oyunlara saatlerce vakit ayırdık. İşte videodaki görüntüler de o günlere dönmemize yardımcı oluyor. Her ne kadar güvenli görünmese de, araçların geriye doğru yarışması bu konuda bir avantaj. Geri viteste çıkılabilen hızlar, kazaların hafif şekilde atlatılmasını sağlıyor.

Her şey güvenli değil tabii. 45’inci saniyede SUV’nin kullanıcısı tarafından yapılan kaza herkesi korkutsa da, sürücü aracından çıkıyor ve ellerini kaldırarak güvende olduğunu seyircilere bildiriyor.

17 Temmuz Scarborough, Maine’ de yapılan “Day of Destruction II” organizasyonu “Beech Ridge Motor Speedway” tarafından düzenlenmiş. Birçok yarış yapılarak elemeleri yapılan araçlardan sadece dört tanesi finale kalabiliyor ve son yarışta kazanan yarışmacı $500 gibi bir ücretle mükafatlandırılıyor. Hasarı karşılamıyor ancak önemli olan eğlenmek!

Eğer sizin de yolunuz düşerse yeniden yapılacak olan “Day of Destruction” organizasyonuna  9 Eylül’de katılabilirsiniz. Tam bilet ücreti $15, 6-12 yaş arası $5 ve daha küçük yaştaki çocuklar ise bu organizasyondan ücretsiz faydalanabilecek.

Buyurun, keyifli seyirler.

ANIL BULUT

Trakya Üniversitesinde Mak Müh okumaktayım.1997'de arka koltukta dikilerek babamı gözlemlemek, ne olduğunu anlamakla başladı bu tutku.Şimdilerde ise kendi aracım olan Opel Corsa ile şoför koltuğunda devam ediyor:)

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu