Haberler

Altın Elbiseli Adam ekibine geçmiş olsun




 

Kazadan önceki son fotoğraf...
Kazadan önceki son fotoğraf…

31 Ağustos Çarşamba günü gerçekleşen talihsiz kazada Barkın Bayoğlu ve ona arkadan çarpan Fuat Domaniç ağır yaralandı. Şile Otoyolu’ndaki kazada Devrim Sirmen ve diğer ekip üyelerinin yardımlarına koşmasının ardından hastaneye kaldırılan Barkın Bayoğlu’nun durumu nispeten daha iyiyken, Fuat Domaniç halen Acıbadem Halkalı Hastanesi’ndeki yoğun bakım ünitesinde tedavi görmekte.

Kazanın ardından Barkın Bayoğlu takipçilerine bir video ile seslendi.

Bir kez daha kendilerine geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, acil şifalar diliyoruz.

İlgili video:

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Barkın beyi çok severek takip ederim, Bana motorculuğun nasıl bir tehlikesi olduğunu anlattı, Motorculara saygılı davranmamı sağladı. Umarım tez zamanda ayağa kalkar.

  2. frene basıp sağa yaklaşırken keşke aynadan kontrol etseymiş belkide bu kaza olmazdı. Allah korumuş yinede. Geçmiş olsun umarım bi an önce ayağa kalkarlar ve ekipmanın önemi bi kez daha kanıtlanmış

  3. Motorcular öğrenemedi taşıt gibi davranmayı sağa niye sıkışırsın arkadaş sonra da beni gör beni gör..

  4. arkadan gelende hata var doğrudur öndeki sağa doğru yanaşıyor fakat arkadan gelen herşeyin farkında ufak bir manevra ve frenle ucuz atlatılabilirdi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu