Haberler

Lamborghini Huracan’dan güç gösterisi




4 çeker sistemine sahip Huracan’a yaptıkları süperşarj uygulaması sonrası sıra şimdi de arkadan çekişe sahip LP580-2‘ya geldi. Novitec Torado, 4 çeker modeline göre daha az güce sahip arkadan çekişli Huracan’ın 5.2 litrelik V10 motoruna iki adet süperşarj takarak 830 hp gibi inanılmaz rakamlara ulaşmayı başarmış. Maksimum tork rakamı açıklanmayan otomobilin stok haliyle bile 540 Nm torka sahip olduğunu hatırlatalım.

Huracan, takılan iki süperşarj sonrasında atmosferik motora göre farklı sesler üretmeye başlamış. Eğer standart egzozundan gelen sesler sizi memnun etmezse Novitec Torado paslanmaz çelikten üretilmiş spor egzoz sistemine de sahip. Opsiyonel egzoz ile standart modelin “spor modunda” çıkardığı sesi çok daha yukarılara taşıyabilme imkanınız bulunmakta.

lamborghini-huracan-by-novitec-torado-3

Otomobilin motoru dışında gövde kiti de üreten firma fabrika çıkışlı bir Lamborghini’nin bile ne kadar az dikkat çektiğini unutmuş gibi gözüküyor. Firmanın ürettiği tüm parçalar gerçek karbon olduğu için üzerilerinde boya yokken daha çekici bir görüntü oluşturabiliyorlar. Eğer daha çok para harcamak isterseniz Novitec firmasının tamamen karbondan ürettiği sabit bir arka kanadı da bulunmakta.

Gövde kitini tamamlayan değişiklikler ise 20 inçlik ön ve 21 inçlik arka jantlar, 35 mm alçaltılmış süspansiyonlar ve jantların dışında yer alan karbon kaplama.

Otomobilin son hali için:

Eğer egzoz sesini merak ettiyseniz:

Ali Serdar GÖK

1995 Adana doğumluyum. Bilkent Üniversitesi Amerikan Kültür ve Edebiyatı okumaktayım. 7 yaşımdan bu yana arabalar hobilerim arasında hep ön planda olandı. Ehliyetimi almamla beraber hobim tutkuya dönüştü. Şimdi bu tutkumu otopark.com ile devam ettiriyorum.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Lamborghini Huracan nerede Gallardo nerede..! Huracan Lamborghini’ye yakışmayan fiyasko bir model. Huracan yerini aldığı Gallardo’nun çok gerisinde olan bir araç. Gallardo mu Huracan mı deseler tartışmasız gözüm kapalı Gallardo’yu tercih ederim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu