Haberler

Dacia yeni yüzüyle Paris’de




Ülkemizde gerek ticari gerekse binek olarak olukça popüler markalardan biri olan Dacia‘nın 5 modeli makyajlanarak Paris’de tanıtıldı. Duster, Sandero, Sandero Stepway, Logan ve Logan MCV olmak üzere 5 model makyajlı yüzüyle halen devam etmekte olan Paris Otomobil Fuarı‘nda tanıtılıyor. Marka, tüm modellerinde otomatik şanzıman kullanmaya başlayacağını duyurmuştu. Ancak ülkemizde bu haliyle ne zaman satışa sunulacağı tam olarak bilinmiyor.

Berke Çoban

Piri Reis Üniversitesinde Gemi Mühendisliği okumaya çalışan bir PETROLHEAD

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Arkadaş bir Dacia Sandero sahibi olarak şunu söylemek istiyorum:

    Almayın. Bizim gibi ikinci araç için olsa bile almayın. Gerçekten yakıt tüketimi canınızdan önemli değil. Güvenlik hissi denen bir şey yok arabada. Sağ kapıyı açtığımız esnada karşıdan maksimum 15 km/h ile gelen bisiklet çarpması sonucu kapı kapanamayacak hale geldi. Değişmek zorunda kaldı serviste. Allah korusun bir Range Rover çarpsa siz düşünün durumu. 2010 modelinde tek hava yastığı var, arka koltuklar kafalıksız, arka camlar elle açılıyor. Asıl bomba, ABS yok. Maksimum hızı 110. 0-100 değerini denemek için yola çıktık, 25km geçmişti uygun yolu bulamadık. O kadar düz bir alan gerekiyor ki. Aracı satmamız yakındır, kurtulmayı planlıyoruz.

    Aradan 6 sene geçmiş fakat tasarım-performans vb konularda hala gelişme kaydetmemiş firma. 2015 model Sandero Stepway kullandım. Hiç bir fark sezemedim. Sanırım hala da böyle devam edecek. Çünkü bu da bir satış tekniğidir. Türkiye'de yakıt tüketimini ekonomik yaparsanız başka hiç bir parametre göz önünde bulundurulmaz. Bu da bir ticaret ve yetkililer hala en az maliyetle en çok satışı yapmayı hedefliyor. O fiyat aralığında daha başka rakipler olsa bile araç hala tek düzeliğini ve tek vasfını koruma peşinde. Sizlere gerçekten bir arkadaş bir kardeş tavsiyesi, uzak durun. Bir kere geldiğiniz dünyada bırakın yaksın arabanız. Ki psikopatlık derecesinde eco kasan insanlar olsaydınız bu forumu tercih etmezdiniz diye düşünüyorum. Bir Dacia hiç bir zaman optimum seçenek değildir.

    1. Şahsen bende kullandım ancak dediğiniz kadar kötü olduğunu düşünmüyorum.Şahsen bozuk köy yollarında gaza gelip 80'e çıkmışlığım var gece vakti.Adamlar zaten satarken öyle güvenli sağlam gibi bir iddilarıda yok makul az yakan,zaten o arabaya binen kesimler öyle sürerkli basan insanlarda değil kısaca Türkiye şartlarında ayağımı yerden kessin yeter diyenler için normal bir araba kaldı ki Avrupa'da bile sevilen bir marka.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu