FeaturedHaberler

Dizel otomatik Fiat Egea Sedan satışa sunuldu




Fiat Egea Sedan, dizel otomatik versiyonu ile şimdi Fiat yetkili satıcılarında!

Tofaş’ın Bursa fabrikasında üretilen ve buradan dünyaya ihraç edilen Fiat Egea, çok beklenen dizel otomatik kombinasyonuyla satışa sunuldu.

Fiat ürün gamının bu kombinasyona sahip ilk ürünü olan Fiat Egea Sedan, sunduğu kesintisiz vites değişimi ile sürüş konforunu ve performansı üst seviyeye taşıyor.

Fiat Egea Sedan’da 6 ileri çift kavrama şanzıman ile donatılan 1.6 litrelik dizel Multijet motor, 120 beygir güç ve 320 Nm tork üretiyor. Şanzıman ve motorun uyumu sayesinde Fiat Egea Sedan, 0-100 hızlanmasını sadece 9.8 saniyede tamamlıyor. 100 kilometrede ise ortalama 3.9 litrelik yakıt tüketimi ile Fiat Egea Sedan, rakiplerine gözdağı veriyor.

520 litrelik bagaj hacmine sahip Fiat Egea Sedan, kalabalık aileler ve uzun yolculuklar için de gerekli yükleme alanı sunuyor.

Urban ve Lounge donanım seviyeleri ile tercih edilebilen dizel otomatik Fiat Egea Sedan, 77 bin 400 liradan başlayan anahtar teslim fiyatı ile Fiat yetkili satıcılarında.

 

Emrullah TEKGÖZ

1994'te doğdum. Atılım Üniversitesi İşletme (İngilizce) okumaktayım. Otomobil tutkum hayatımda her zaman büyük yeri olan AE101'in efsanevi mekanik tınısıyla başladı, E46 320i ve E39 540i ile bu tutku yerini aşka bıraktı. Bu aşk atmosferik Avensis 3 FL ile devam etmekte.

İlgili Makaleler

13 Yorum

  1. Fiatın tek sevdiğim arabası diyebilirim. Fakat egea donatıldıkça çok daha pahalı bir araç oldu. 70-75 bandını geçmemeliydi

    1. DCT aslında şanzıman türünün kısaltması, Dual Clutch Transmission(Çift Kavramalı Şanzıman). Bazı markalar özel isim koymayı tercih ederken Fiat da Hyundai gibi üşenmiş, direkt DCT'yi yapıştırmış, yani Hyundai ile bi' ilgisi yok.

  2. kaskosu sigortası 80 binde; geçen sene jetta tdi dsg alıyorlardı bu fıyata yuh ki yuh fiat fiyat konusunu abartmış

  3. Değil, FCA'da ortak kullanılan 4C'de de olan çift kavramalı.

  4. Beş para etmez sanki tenekeden yapılmış. Sıfır satın almak istiyorum diye buna vereceğiniz para ile ikinci el sağlam bir araba alın daha iyi. NCAP testinin olamaması sizce de normal mi ? Linea da zorunlu olması gerekmesi halde orta kafa başlığı bile sunulmuyor ve ncap testine bile girmemişti. Bunların hepsi 2016 doğan şahin bozması araç almayın. Fiyatlarının uygun olmasının bir nedeni de bu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu