Haberler

Hyundai bu bayramda her molada yanınızda




Hyundai, üstün satış sonrası hizmetlerine tüm hızıyla devam ediyor. Hyundai, ömür boyu müşteri bağlılığı sözü ile her daim müşterilerinin yanında yer alıyor ve Kurban Bayramı süresince de çeşitli lokasyonlarda ücretsiz check-up imkanı sağlıyor.

Üstün servis işçilik kalitesi ve hızlı onarım gibi avantajlı satış sonrası hizmetleriyle kullanıcıları tarafından beğeniyle karşılanan Hyundai, Kurban Bayramı’nda seyahate çıkacak Hyundai sahiplerine benzin istasyonları, alışveriş merkezleri ve güzergah üzeri gibi çeşitli lokasyonlarda ücretsiz check-up hizmeti vererek güvenli yolculuk yapmaları için imkan sağlayacak.

Ücretsiz check-up alanlarını ziyaret edecek Hyundai kullanıcılarının araçlarına akü, lastik, klima, motor yağı vb. ücretsiz kontroller yapılacak. Ayrıca Hyundai sahipleri Tucson ve Yeni Elantra modellerini de test etme imkanı elde edecekler.

Kendilerine en yakın ücretsiz check-up noktasını ve Hyundai Yetkili Servisi’ni öğrenmek isteyenler www.hyundai.com.tr adresini ziyaret edebilirler.

Metehan Can Cirak

İlk oyuncağım da dahil olmak üzere hayatımın her evresinde otomobiller oldu. Lise zamanımda otomobillere olan ilgimin hobi düzeyinde kalamayacağını anlamamla gelecekteki yaşamımı da otomobiller üzerine kurmak istediğime karar verdim. Şuanda Bilkent Üniversitesi'nde makine mühendisliği eğitimi alıyorum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu