Haberler

Makyajlı Renault Zoe Paris’te tanıtılacak




Renault’un kompakt elektrikli otomobil modeli Zoe kısa bir süre önce markanın 100 bininci elektrikli otomobili olmuştu. Küçük yapısıyla özellikle Avrupa’da başarılı satış rakamları elde eden model bugünlerde bir makyaj operasyonu geçirmeye hazırlanıyor.

Renault Zoe geçtiğimiz yılın Mart ayında küçük bir batarya güncellemesi almıştı. Menzili yaklaşık 30 km uzatılan ve 240 km’ye ulaşan otomobilin makyajlı versiyonu Fransız kaynaklara göre önümüzdeki ay düzenlenecek Paris Otomobil Fuarı‘nda tanıtılacak.

Bazı tasarımsal yenilikler barındıracak olan makyaj operasyonu ile otomobilin menzili önemli ölçüde arttırılacak. LG’nin yeni geliştirdiği batarya hücrelerini kullanacak olan yeni Renault Zoe’nin maksimum menzili, yeni elektrik motoru ile beraber yaklaşık olarak 320 kilometreye ulaşacak.

Renault Zoe Fransa’da 22.400 Euro, ülkemizde ise 66.500 TL‘lik anahtar teslim fiyata sahip. Aylık minimum 59 Euro’luk pil kirası bulunan Zoe buna rağmen Avrupa’da yaklaşık 18.500 adet satış ile geçen yıl en çok satan elektrikli otomobillerden birisi olmayı başardı.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu