Haberler

SCG003 sahiplerine özel yarış programı açıldı




Geçen yıl Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılan, Scuderia Cameron Glickenhaus 003, tam olarak “2’si bir arada” diyebileceğimiz özellikte bir süper otomobil. Otomobil normal yollarda kullanılabilirken, üzerinde yapılabilecek birkaç küçük değişiklikle beraber GT3 yarışlarına katılma şartlarını yerine getirerek pistlere uygun hale geliyor.

Daha önce Enzo Ferrari ve 430 Scuderia temelli Ferrari P4/5 ve P4/5 Scuderia modellerinin tasarımcısının elinden çıkan SCG003, şu anda satışta olan güncel bir model. Satın alan müşteriler, otomobilleriyle yarışlara katılmak isterlerse, Traum Motorsport yarışlar için gerekli olan bütün hazırlıklarınızı sizin için yapıyor. Firma, önümüzdeki Almanya VLN dayanıklılık şampiyonası ve 24 Saatlik dayanıklılık yarışları için SCG003 Competizione sahiplerine hizmet vermeye başlayacak.

Sadece sigorta, ulaşım gibi prosedürleri ve evrak işlerinizi halletmekle kalmayan Traum Motorsport, eğer talep ederseniz belirli bir ücret karşılığında profesyonel paket dahilinde yarışlarda on altı kişilik bir pist ekibini de hizmetinize sunarak, yarış öncesi teknik servis desteklerini ve iki teknisyen aracılığıyla da yarış sonrası analizi müşterilerine sunacak.

Henüz net bir fiyatlandırma olmasa da, böyle kapsamlı bir motor sporları hizmetinin çok ucuz olmayacağını tahmin etmek zor değil. Fakat her müşterinin farklı ihtiyaçları göz önünde bulundurularak hizmet sunulacağı için, belirli ve standart bir fiyatlandırmadan da bahsetmek mümkün değil.

Metehan Can Cirak

İlk oyuncağım da dahil olmak üzere hayatımın her evresinde otomobiller oldu. Lise zamanımda otomobillere olan ilgimin hobi düzeyinde kalamayacağını anlamamla gelecekteki yaşamımı da otomobiller üzerine kurmak istediğime karar verdim. Şuanda Bilkent Üniversitesi'nde makine mühendisliği eğitimi alıyorum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu