Haberler

Tamamen Türk yapımı Transformers!




Transformers artık sadece bir animasyon ya da sinema filmi olmakla kalmayacak. Çünkü bir Türk şirketi olan Letvision, BMW 3 serisi bir otomobili ANTIMON adıyla geliştirmiş durumda. Şirketin “Letrons” serisinden çıkan bu otomobil birçok kişinin arzu nesnesi olacak.

Öz hakiki yerli yapım Transformers

Foss Bytes’in haberine göre, 8 ayda 12 mühendis ve 4 destek teknisyeninin vermiş olduğu emekle geliştirilen ANTIMON, normal bir BMW 3 serisi otomobilden bir anda dev bir robota dönüşebiliyor. Öte yandan bu otomobili alıp sürerken bir anda robot haliyle trafikte hava atacağınızı düşünmeyin. ANTIMON sadece uzaktan kumanda ile sürülebiliyor ve robot halindeyken elini kolunu sallayıp konuşmaktan fazlasını yapamıyor. Kendisinin bir Autobot mu yoksa Decepticon mu olduğunu ise şu an için bilemiyoruz!

Yerli malı, yurdun malı, herkes onu kullanmalı

Tamamen metal olan ANTIMON’un elektrik motorlu olduğunu ve gelecekte sürülebilir bir versiyon ile gelme olasılığı olduğunu da belirtelim. Ayrıca şirket yeterli fonlamayı bulursa Letrons serisine yürüme yeteneğini de kazandırmak niyetinde.

Şu anda üzerinde çalışılan diğer modellerin isimleri ise; BIZMUT, ARGON, WOLFRAM ve TANFAL. Göğsümüzü kabartan Letvision’un sitesine bu adresten erişebilirsiniz.

Kaynak:ShiftDelete

Berke Çoban

Piri Reis Üniversitesinde Gemi Mühendisliği okumaya çalışan bir PETROLHEAD

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. 8 ayda 16 arkadaş yapa yapa bunumu yapmış. Bari gundam felan yapsalardı. Cvlerine tv ye çıktık yazmak için yapılmış , abartılmış bir çalışma. Kendi ürettiğimiz enerji ile çalışan sana bana faydası olacak kendi kendine yete bilen birşeyler yapsalardı keşke.

    1. Sitesinde özellikleri yazıyor. Oldukça basit bir İngilizce ile yazılmış. Ah ah yurdumun insanı kendi ülkesinin yaptığı projeleri sahiplense otomobilimiz çoktan olmuştu ya da daha nice projeler. Hep kötüledik olmaz dedik. Bir kere de olur desek ölücez galiba.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu