Haberler

Tesla Model S’e Will.i.Am dokunuşu




Black Eyed Peas grubunun efsane üyelerinden Will.i.Am, satın aldığı Tesla Model S‘i yeniden yorumladı. “IAMAUTO” firması tarafından modifiye edilen Tesla Model S geniş çamurluklara ve büyükçe bir “ağıza” sahip olmuş.

Will.i.Am’in geçmiş dönemlerde de kendisi için otomobiller tasarlattığını biliyoruz. Fakat bu sefer Los Angeles’ın ünlü mekanı Beverly Hills’te yakalanan Will.i.Am, Model S’ine öyle bir farklılık katmış ki, aracın Model S olduğunu anlamak bir hayli güç.

Beyaz ve siyah renklerini kırmızı çizgilerle tamamlayan Will.i.Am, otomobile çok spor bir görünüm katmış. Ayrıca çok ilgi çekici olduğunu da itiraf etmek gerek. Zaten geleceğin otomobili olarak görülen Tesla Model S, bu hali ile de gerçekten bu sıfatının hakkını veriyor.

Varlığı ile yokluğu bir olan siyah jantlar otomobilin fütüristik karakterine katkıda bulunuyor. Arkadan bakınca ayrı güzel, önden bakınca ise kahkaha atan otomobil hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Kendi fikrimi belirtmek gerekirse çok farklı bir tarzının olduğunu söyleyebilirim.

Harun Şen

Like Mr. Clarkson said: POWEEEEER !!!

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu