Haberler

Transformer 5: Mustang mi?, Camaro mu?




Michael Bay’in sevilen bilim-kurgu serisine eklenecek yeni filmin çekimlerine devam edilmekte. Transformers: The Last Knight’ın Michigan, Detroit’te devam eden çekimleri filmin hayranları tarafından büyük ilgi görüyor. Şu ana kadar birkaç hayran film setine girme şansına bile sahip olmuş. 23 Haziran 2017’den önce sinemalarda izleyemeyeceğimiz filmde kullanılacak araçların fotoğrafları ve videoları ise ortaya çıkmış durumda.

Alev desenli boyasından da tanınabileceği gibi Optimus Prime filmdeki rolüne devam etmekte. Özel yapım aracın iç mekanında ise bol miktarda ekrana yer verilmiş.

Filmde Optimus Prime’a rakip olabilecek karakter ise Onslaught isimli Deception robotu. Optimus Prime gibi kendisi de tır olan karakterlerin çekişmeleri heyecanlı olacak gibi gözüküyor.

Bumblebee’nin özel yapım Camaro’su ile Barricade’in Mustang polis arabası arasında yaşanacaklar birazda olsa tahmin edilebilir. Yaklaşık 50 yıldır otomobil severler arasında yaşanmaya devam eden tartışma beyaz perdeye bir kez daha aktarılacak. Ayrıca bu rekabetin Detroit’te yaşanması da güzel bir tesadüf olsa gerek.

Filmde kullanılacak otomobillerden bir diğeri ise Mercedes AMG GT R. Sahip olduğu büyük kanadı ve kırmızı detayları ile Bumblebee ve Barricade kadar özel gözükmese de robot halini aldığında neredeyse görünmez bir hal alabileceği düşünülebilir.

Ve birçok filmde olduğu gibi parçalanan, yanan ve patlayan otomobiller… Aksiyon sahnelerinde hurda haline gelen otomobillerin masraflarının ne kadar hızlı bir şekilde tekrardan kazanılacağını ise gelecek yaz hep beraber göreceğiz.

Ali Serdar GÖK

1995 Adana doğumluyum. Bilkent Üniversitesi Amerikan Kültür ve Edebiyatı okumaktayım. 7 yaşımdan bu yana arabalar hobilerim arasında hep ön planda olandı. Ehliyetimi almamla beraber hobim tutkuya dönüştü. Şimdi bu tutkumu otopark.com ile devam ettiriyorum.

İlgili Makaleler

6 Yorum

    1. Birleşik devletlerde ikisinin de V8 motorlu ve donanımlı halleri 40 bin dolar civarında. Bir ihtimal ikiside alınabilir 🙂

  1. 3:47 amg’nin lastikten yansıyan farına dikkat 🙂 mercedes çıkar esnerim demiş.. transformer logosu şeklinde yanıyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu