Haberler

Yeni Micra görücüye çıktı çıkacak




Yeni gelen kısa tanıtım videosu ile dış görünüşü hakkında bizi heyecanlandıran yeni Micra, Paris Otomobil Fuarı‘na çıkmak için hazırlanıyor. Tasarım olarak baştan aşağı yenilenen modelin sloganı ise “Devrim geliyor”. Markanın vadettiğini görmek için sabırsızlanıyorum.

nissan sway 2 nissan sway 1

Bol bol casus fotoğrafı bulunan model, Nissan’ın Sway konseptinden ilham almış diyebiliriz. Tanıtım videosunda gözüken ön kısım, V tasarımlı ızgaraya sahip olacak. Ayrıca, tüm tasarımda daha sert hatların kullanıldığı gözlerden kaçmıyor. Videoda ne yazık ki arka tasarım hakkında net bir görsel yok; ama çok fazla renk seçeneği olduğunu görmek sevindirdi.

İç kısım ile ilgili henüz herhangi bir görsele ulaşılamadı ama Sway’de bulunan havadar kabin iyi bir rehber niteliğinde. Alınan bilgilere göre, iç kısımda malzeme kalitesi iyileştirilecek; ama beklentiyi abartmamak gerekir.

Yeni Micra, Renault-Nissan ortaklığından çıkan CMF B platformu üzerinde olacak. Model Hindistan yerine Avrupa’daki Flins fabrikasında üretilecek. Motorlae ise hala sır gibi saklanıyor. Segmentini düşününce, küçük hacimli dizel ve benzinli motorlar ile geleceği kesin diyebiliriz. Ayrıca, CVT veya manuel şanzıman seçenekleri olacak gibi duruyor.

Yeni Micra’nın uluslararası basın lansmanı 29 Eylül, umarım zaman göz açıp kapayıncaya kadar geçer!

Kaynak: Nissan

yeni micra

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. Akn_3462 demiş ki:

    Iyi fiyatla gelirse peynir ekmek gibi satar.Hepsini görüntüle…

    İyi fiyatlara geleceğini sanmıyorum 🙂

  2. Ben de kendimi avutmak için yazdım hocam 😀 65.000 tl'den aşağı gelmez.

  3. Akn_3462 demiş ki:

    Ben de kendimi avutmak için yazdım hocam 😀 65.000 tl'den aşağı gelmez.Hepsini görüntüle…

    Güzel olacak gibime geliyor keşke ucuz olsa işte ama 😀

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu