Haberler

Hot Wheels yakında sinemalarda




Alınan bilgilere göre Hızlı ve Öfkeli‘nin yönetmeni olan “Justin Lin” Hot Wheels’ın yönetmenliğini yapmak üzere anlaşma imzaladı.

Legendary Entertainment anlaşmayı üstlenen firma oldu ve şirket daha önce Christopher Nolan’ın trilojisi, Pacific Rim ve Godzilla gibi filmlere imza atmıştı.

Lin, bu filmin çekimleri sırasında Perfect Storm Entertainment ile başka bir projeyi daha hayata geçirecek. Bu projeyi ortak finanse edilebilme şansı da mevcut. Universal daha bitmemiş projenin dağıtımı için anlaşmayı yaptı bile.

Sahibi Mattel‘in iddiasına göre Hot Wheels dünyanın en büyük oyuncak araba üreten şirketi. 1968 yılında ilk çıktığında, binlerce çeşit oyuncak beş milyondan fazla satmıştı. Ayrıca, şirket bilgisayar oyunu ve çizgi roman gibi bir düzine yan ürüne sahipti.

Hot Wheels filminin haklarını almak için daha önce birden çok girişim oldu. İlk olarak Columbia Pictures 2003 yılında bu hakları aldı, daha sonra Warner Bros devraldı. En son Legendary filme 2011’de geri dönüldüğünü bildirmişti. Lin’den önce bir sürü yazar ve yönetmen anlaşma imzalamıştı. Umarız bu sefer hayata geçer.

Taiwan doğumlu Lin’i, Hızlı ve Öfkeli’deki başarısından tanıyoruz. İlk olarak üç film konusunda anlaşan Lin, “Tokyo Drift” dahil büyük başarılar sergileyince sonraki 3 filme de imza atıp başarılı bir 6 seri çıkardı. En son yönettiği Star Trek Beyond, dünya çapında 2 milyar dolar hasılat yaptı.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Bu adam gerçekten efsane. Hızlı ve Öfkeli den 4 film yapabilmek büyük bir kabiliyet. Yapımcı da sağlam.

    1. Hasılatları karıştırmışsınız galiba desem daha doğru olurmuş. "Star Trek Beyond": $337,739,910 "Star Wars: The Force Awakens": $2,068,223,624

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu