Haberler

Apex Masters’ta sezon finali




2016 Türkiye Drift Şampiyonası final yarışı Apex Masters, 23 Ekim Pazar günü Drift Otomobil Sporları Kulübü tarafından PWR Balata sponsorluğunda İzmit Körfez Yarış Pisti’nde düzenleniyor.

22 Ekim Cumartesi günü antrenman yapacak olan drift pilotları, 23 Ekim Pazar günü saat 11:00’den itibaren sıralama turları ve sonrasında eşleşmelerle pisti dolduran otomobilseverlere adrenalin dolu saatler yaşatacaklar.

İzleyicilerin yarış otomobillerinin sağ koltuğunda drift deneyimi yaşama şansı da kazanacağı organizasyonda, 2016 Ukrayna Drift Şampiyonu Dmitriy Ilyuk, 1200 beygir gücündeki otomobili ile ilk kez Türkiye’de piste çıkacak.

25 sporcunun kıyasıya mücadele edeceği sezon finali, şampiyon pilot ve takımı belirleyeceği için büyük önem taşıyor.  Bu yarış öncesinde, şampiyona liderlik koltuğunda 45 puanla MTG Motorsport’dan Timur Pomak yer alıyor. JDM Works D’Team takımından Kemal Özhaseki ile TeamArt Dream Drift Team’den Oktay Kabaktaş da 42 puanla onu takip ediyor.

apex_masters_körfez

Kaynak: TOSFED

İzzet Can Bekar

Küçükken babamın Tipo'suna binip onu kullandığımı hayal ederdim, zihnimde uzun yolculuklara çıkar babam gibi vites değiştirirdim. O yıllarda gelişen bu tutku, hayatıma şekil veriyor. Bu arada İTÜ'de Makina Mühendisliği okuyorum ve gerçek bir motor sporları tutkunuyum.

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu