Haberler

Audi’den S5’e ilginç reklam filmi




https://www.youtube.com/watch?v=Ag7OzPiLVKQ

Duvarlara fırlatılan plaklar, yerlere düşen fotoğraflar, kırılan vazolar, patlayan futbol topları, dökülen içkiler ve karşısına çıkan yeni S5’in anahtarı. Anahtarı görmesiyle yerinden alınan golf sopası! Audi S5’in reklamı izleyiciyi geren bir girişe sahip. Neyse ki golf sopası vazoları kırmaktan öteye geçmiyor.

Garaj kapısı açılmaya başlar… Elinde golf sopasıyla birlikte S5’i incelemektedir. Evde yaptıklarının devamına garajda devam edemeyeceğini karar verdiği anda yeni hayatına hızlı bir giriş yapmak için S5’i aldığı gibi dağlara yani virajlı yollara doğru yola çıkar.

Eğer bu senaryo gerçek olsaydı ulaşmak istediği noktaya hızlı bir şekilde gidebilirdi. Audi’nin yeni ürettiği 3.0 litrelik turboşarjlı v6 motordan güç alan S5 354 hp ve 500 Nm torka sahip. 8 ileri otomatik şanzıman ve Quattro ile gücünü yere aktaran S5 0-100’ünü 4.7 saniyede tamamlamakta. Son hızı ise 250 km/h olarak açıklanmış.

S5 sahip olduğu 480 litrelik bagaj hacmiyle de reklamdaki gibi durumlarda yola çıkan kişiye yardım edebilecek nitelikte.

Volkwasgen ise Golf GTI için buna benzer bir reklamı 1980 yılında Birleşik Krallık‘ta yayınlamıştı. Nişanlısı tarafından aldatılan bir kadının “o“na ait olan eşyaları yola atmasıyla başlayan reklamda sıra Golf’ün anahtarına geldiğinde hikaye farklı bir hal almakta.

Golf Mk2 GTI reklamı için:

Önümüzdeki mart içinde satışa sunulacak olan yeni S5 Coupe’un Sportback ve Cabriolet gövde seçeneklerinin piyasaya çıkış tarihi ise Mayıs olarak belirtiliyor.

Reklamdan bazı kareler:

Ali Serdar GÖK

1995 Adana doğumluyum. Bilkent Üniversitesi Amerikan Kültür ve Edebiyatı okumaktayım. 7 yaşımdan bu yana arabalar hobilerim arasında hep ön planda olandı. Ehliyetimi almamla beraber hobim tutkuya dönüştü. Şimdi bu tutkumu otopark.com ile devam ettiriyorum.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu