Haberler

Berkay Belçika Max Challenge´ı kazandı




Milli karting sporcumuz Berkay Besler, Belçika Genk pistinde 29-30 Ekim tarihlerinde yapılan International Belgium Max Challenge son yarışının ardından senior max kategorisinde şampiyonluğa ulaştı.

Şampiyona lideri olarak gittiği son ayakta, sıralama turlarını ikinci sırada tamamlayan Berkay, ilk yarişı ikinci, ikinci yarışı ise üçüncü sırada bitirdi… Günün 3. yarışını ikinci sırada götürürken, yavaşlayan Besler, aynı zamanda takım arkadaşlarınında podyum yapmasını sağladı ve gönülleri bir kez daha fethetti..

Yarışın ardından podyumda şampiyonluk kupasını alkışlar altında alan milli sporcumuz, sevincini tüm takım arkadaşları ve ekibi ile doyasiya paylaştı ve “Bu mükemmel sezon için Bouvin Power takımına, Emre Ergökçen’e ve aileme sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum…Halen herhangi bir devlet desteği olmadan ülkemi en iyi şekilde ve en üst düzeyde temsil etmeye gayret ediyorum. Bu nedenle benim için her türlü kişisel fedakarlığı yapan bu insanlara minnet doluyum…” açıklamasını yaptı.

Bu yarışın ardından ülkemize dönen Besler, 5-6 Kasım’da Türkiye Karting Şampiyonası son yarışı için Körfez pistinde olacak …

Berke Çoban

Piri Reis Üniversitesinde Gemi Mühendisliği okumaya çalışan bir PETROLHEAD

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu