FeaturedHaberler

BMW’nin yeni kısa filmi: The Escape




İlki 15 yıl önce yayınlanan BMW‘nin kısa metrajlı film serisinin geri dönüş hazırlığında olduğunu daha önceki haberlerimizde sizlerle paylaşmıştıkClive Owen‘ın başrolünde oynadığı “The Escape”, uzun bir bekleyişin ardından nihayet izleyicilerle buluştu.

BMW Films‘in 2001 yılında başlattığı mini film serilerinin her birinde farklı bir BMW modeli yer aldı. Madonna, Gary Oldman, Don Cheadle, Mickey Rourke, F. Murray Abraham ve James Brown gibi yıldız isimlerin konuk olduğu filmleri John Frankenheimer, Guy Ritchie, Alejandro González Iñárritu, John Woo, Joe Carnahan ve Tony Scott gibi popüler yönetmenler çekti.

Yüksek hızlı internet bağlantıları yokken ve YouTube gibi video paylaşım siteleri bu kadar yaygınlaşmamışken dört yıl içinde 100 milyondan fazla kişinin izlediği 8 filmlik serinin son filminde bayrağı 2017 model BMW 5 serisi devralıyor. Türlü kovalamaca ve çatışmalardan geçen BMW 540i Amerika otoyollarını birbirine katıyor.

Yeni 540i’nin sürücülüğünü yapan serinin tecrübeli şoförü Clive Owen haricinde kısa filmin başrollerini Dakota Fanning, Jon Bernthal ve Vera Farmiga paylaşıyor. Yönetmen koltuğunda Neill Blomkamp‘ın oturduğu The Escape‘in YouTube’da yayınlandığı ilk gününde 270 bin görüntülenme sayısını geçtiğini belirtelim.

https://www.youtube.com/watch?v=jzUFCQ-P1Zg

 

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

7 Yorum

  1. Çok güzel, fakat beklentimi karşılamadı. Eski serilerde çok daha aksiyon ve hareket vardı…

  2. Serinin geri kalanını da buraya atabilecek olan var mı? Ben sadece E39 M5 olanı bulabildim.

  3. Güzel ama arabadan çok senaryo ortada. Bu arada motor sesinin yapay olduğu çok belli.

  4. Bu filmde aktörlere fazla para verip parçalayacak arabalara daha az para ayırmışlar. Bu nendenle yeterinde Damage göremedik. Ben eskilerdeki kadar sevkli bulamadım. İnsan klonlama konusuda modası geçmiş bir mevzu.

  5. Bu videodan sonra e39 M5 in filmini izledim suan sahibindende Blur song2 eşliğinde M5 fiyatlarına bakıyorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu