FeaturedHaberler

Editör aranıyor!




Değerli takipçilerimiz;

Türkiye’de yıllardır otomobil habercilik sektörüne yön veren OTOPARK.com sizlerin de gözlemlediği gibi “motosiklet haberleri” konusunda da geçtiğimiz aylarda çalışmalar yapmaya başladı. Bu doğrultuda motosikletler hakkında içerik sağlayacak editör takım arkadaşları arıyoruz.

OTOPARK ailesine katılmanın ilk adımı olan bu göreve talip arkadaşlardan beklentilerimiz şunlardır:

  • Motosiklet sektöründeki gelişmeleri takip eden ve araştırma yönü kuvvetli
  • İyi seviyede türkçe dilbilgisine sahip
  • Çeviri yapabilecek düzeyde ingilizce bilgisine sahip
  • Her 48 saatte en az 1 haber girebilecek (deneme süresince içerikleri biz dağıtıyoruz)
  • Tercihen İstanbul’da ikamet eden
  • Düzenlenen editör buluşmalarına katılabilecek
  • Facebook hesabı olan

Editörlerimize şimdilik maddi olarak ödeme yapamıyoruz. Bu nedenle gönüllü takipçilerimize ihtiyacımız var. Başvuru kriterlerine uyan takipçilerimizi uzun bir deneme sürecine alacağımızı da söylemeden geçmeyelim.

Şartlar sizin için uygunsa “öz geçmiş-cv” ve kendinizi anlatan kısa “ön yazı”nızı pdf formatında utkudemir@otopark.com mail adresine gönderebilirsiniz.

Başvurular 09.10.2016 tarihi saat 23.59 itibari ile sona erecektir.

Emre Berk Simsek

İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği mezunuyum. Sıkı bir otomobil tutkunuyum. Çocukluğum onların içinde geçti, üniversite yıllarımda ise birçoğunu test ettim. Ve yine aynı yıllarda Otopark ailesine dahil oldum. Direksiyonda olmak benim için bir çocuğun oyuncağıyla oynaması gibidir; bazen huzur dolu, kimi zaman ise adrenalinin doruklarında.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Gerçekten dostuma söylermişçesine bir tavsiye vermek istiyorum;
    Motosiklet işini(inceleme,haber,test) ya layığıyla yapın yada bırakın. Neden diye soracak olursanız eğer, tracer 700 haberini(Nisan 2016 çıkış tarihi olan bir motor) aile büyüyor başlığı ile “haber” olarak girdiniz. Bu çok manasız çünkü motosiklet tutkunu herkes bunu nisan ayında lanse edilmesiyle öğrendi okudu bitti ve gitti. Bunun dışında Utku arkadaşımızın testleri hem çok seyrek geliyor(muhtemelen çok yoğun çünkü otomobil tarafına emek veriyor) ve gelen modellerde motosiklet tutkunlarını doyuracak test motorları değil. Benim 6-7 yıllık bir takipçiniz ve aynı zamanda 10-11 yıllık motosiklet sürücüsü olarak tavsiyem ya bu işe hiç emek harcamayın ve otomobile bir kaç tık bir şeyler katın o enerjinizle yada motosiklet içinde ayrı bir ekibiniz olsun ve piyasada bu işi yapan diğer başarılı insanlar gibi layığıyla yapın. Çünkü motosiklet tutkunları buraya gelsin istiyorsanız güncel haberler girmelisiniz. Şu an Intermot var ama buna dair ben tek bir haber göremedim sitede… Lütfen yanlış anlamayın tamamen iyi niyetle bir şeyler söylemek istedim.

    Kolay gelsin,
    Cem.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu