Haberler

Elon Musk 19 Ekim’de bir tanıtım yapılacağını duyurdu




Tesla’nın CEO’su Elon Musk Twitter hesabından 17 Ekim’de yapılacak tanıtımı duyurmuştu. Daha sonra etkinliğin 19 Ekim’e ertelendiğini paylaştı.

28 Ekim’de ise Tesla/Solarcity’nin tanıtımı yapılacak.

Bu kısa tweet’te yeterli bilgi yok ama Electrek’e göre iki seçenek var. Tesla Autopilot 2.0 yazılımını ve donanımını tanıtacak; ön tarafta üç yeni kamera ile gelecek, varolan otomobillerin sistemleri Autopilot 2.0’a yükseltilebilecek. Daha önce test otomobili şarj noktasında yakalanmıştı.

Tesla Model S test mule

Autopilot kısa zaman önce versiyon 8.0’a güncellenmişti. Güncelleme de daha önce olduğu gibi OTA (over-the-air) üzerinden yapıldı.

Electrek’e göre ikinci seçenek Model 3’ün duyurulması. Daha önce Paris Otomobil Fuarı’nda tanıtılacağı düşünülen Model 3’ü merakla bekliyoruz.

Elon Musk haziran ayında 6 hafta içinde Model 3’ün son tasarımına kavuşacağını söylemişti. Dolayısıyla Model 3’ün tanıtılma ihtimali daha yüksek.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Abi bi dur bi dur, Otopilot felan, sen ucuza analog göstergeli bile olsa alınabilcek bir Low cost Ceyranlı araba tasarlada bizde alalım. Hazır ötv indiriminde var.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu