Haberler

Ford ekim ayını garantiye aldı




Ford, Ekim ayında otomobil modellerinde 4 yıl/100,000 km garanti kampanyası sunuyor. Avantajlı kredi fırsatları ise Ekim ayında da geçerliliğini koruyor.

Ülkemizde en çok tercih edilen markalar arasında yer alan Ford, Ekim ayında oldukça iddialı bir kampanya yapıyor. 4 yıl/100,000 km garanti fırsatı, çok avantajlı diğer kampanyalarla birleştirilebiliyor.

“Her Şey Dahil Finans Paketi” ile F-Kasko satın alan Ford müşterilerine Focus, Fiesta,Mondeo, C-Max ve Kuga modellerinde Titanium ve Selective serileri için 24,000 TL, 20 ay, %0 faiz; diğer seriler içinse 24,000 TL, 20 ay, %0,99 faiz kampanyası uygulanıyor.

Krediyi sevmiyorsanız ve ben aracımı peşin almak istiyorum diyorsanız, Ford sizleri de es geçmemiş. Mavi Oval’in başarılı D segmenti temsiclisi Mondeo’nun Titanium donanım paketine sahip modellerinde %2; Focus, C-Max ve Kuga’nın Titanium ve Selective paketlerinde ise %3 peşin alım indirimi yapılıyor. ST paketini uzun süre beklediğimiz ve sonunda kavuştuğumuz süpermini, ya da bildiğimiz adıyla B segmenti, araç Fiesta ise, Titanium donanım seviyesinde X paketi hediye olarak sunuyor.

ford-c-max

Garanti kampanyasının yanında Ford’un eskiden sunduğu kampanyaların da hâlâ geçerli olduğunu söylemiştik. Bunlardan birisi de “Mavi Plan” finansman modeli. Bu kampanya dâhilinde Ford, Ekim ayında da müşterilerine fırsatlar sunmaya devam ediyor. “Mavi Plan” kampanyası ile C-MAX’e 899 TL ve Mondeo’ya 1.299 TL aylık taksitlerle sahip olma imkânı sunuluyor. Mavi Plan, Ford müşterilerine özel tek vade, tek balon ödeme oranıyla sadeleştirilen Ford Options kredi ürünü ve Ford’un Değerli Geri Alım Garantisi’nden oluşuyor. Her 2 yılda bir yeni bir Ford sahibi olma imkânı, standart krediye göre daha düşük aylık taksit seçenekleri de Mavi Plan’ın diğer avantajlı özellikleri arasında yer alıyor.

Ford, ticari modellerinde de Ekim ayında avantajlı fırsatlar sunuyor. Avrupa’nın en çok satan pick-up modeli Ranger, Her Şey Dahil Finans Paketi ile F-Kasko satın alan müşteriler için 36,000 TL, 12 ay, %0 faiz kampanyasıyla çok cazip. Yeni Ranger’da peşin alımlarda ise 4×2 manuel şanzımanlı modelleri tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı üzerinden 6,000 TL, diğer tüm Ranger modelleri* ise 3,000 TL. indirimle satışa sunuluyor.

ford-ranger

Tüm ticari araç modellerinde 3 yıl sınırsız km garanti uygulaması Ekim ayında da devam ediyor. Yakın zamanda makyaj operasyonu geçirecek Courier‘in kardeşi Connect ve Transit minibüs modellerinde “Her Şey Dahil Finans Paketi” ile F-Kasko alan Ford müşterileri 28,000 TL, 24 ay, %0 faiz kampanyasından faydalanırken, diğer tüm ticari modellere** de 24,000TL, 20 ay, %0 faiz kampanyasıyla sahip olabilecekler.

Tüm otomobil, hafif ve orta ticari Ford modellerinde F-Kasko alımında 200 TL tutarında (KDV dahil) Servis Çeki hediyesi uygulamaları Ekim ayında da Ford müşterilerini bekliyor.

21 Ekim 2016’ya kadar uygun ödeme koşulları ve görülmemiş garanti güvencesiyle sunulan Ford kampanyaları hakkında detaylı bilgi almak için Ford Yetkili Satıcıları’nı veya www.ford.com.tr internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

*Wildtrak donanım modeli hariç.

**Transit Koltuksuz Minibüs modeli hariç.

Necati Erdoğan

Otomobiller vazgeçilmezim. Her zaman söylerim, otomobillerin olduğu bir odaya kapatsalar yeme ve içme harici başka şeye ihtiyaç duymam. Otopark.com ile tanıştığım günden beri müptelasıyım. Türkçe öğretmeniyim. Bu camiaya katkıda bulunmaktan onur duyuyorum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu