Haberler

Gerçekleşmesi Mücize Denecek 10 Otomobil Birleşimi




Mantıklı örneklerle konuyu açmak gerekirse, bir otomobil düşünelim hep beraber. Alfa Romeo 4C‘nin şasesine, Lambo Huracan gövdesine ve Bugatti Chiron motoruna sahip bir otomobil. Pek mantıklı olmadı esasında ama sizlere anlatmak istediğim böyle bir otomobilin şu an için mucize olduğu gerçeğiydi.

Carwow” ekibi de acaba mucize otomobiller düşünseydik ya da iki otomobili birbirleriyle birleştirseydik neler ortaya çıkabilir diye düşünmüş. Ariel Nomad Chiron‘dan Hellcat Renegade‘de kadar çok farklı tasarımlar ortaya çıkmış. Gelin hep birlikte bu eğlenceli listeye bir göz atalım.

Dodgy Renecat

a-carwow-jeep-renegade-hellcat-cropped

Listemizin başında Dodge’un efsane Amerikan aygırı Challenger ve Jeep’in küçük evladı Renegade’in birleşiminden doğan Hellcat Renegade var. Bu bir B sınıfı otomobil olarak çıksa 707 beygir bir hothatch olmaz mı?

Land Martin DB-Fender

b-carwow-aston-rover-dbfender-cropped

Aston Martin DB11 ve ilk nesil Land Rover Defenderı birleştirip bir otomobil oluştursaydık bu çok çılgınca ve çirkin olabilirdi.

LaFiat 124 Aperta

c-carwow-lafiat-124-aperta-cropped

Fiat 124 daha görücüye çıkmadı ama Ferrari LaFerrari görünümlü bir bodykit paketi ile çok satabilir.

Audi R8S1

d-carwow-audi-s1-v10-plus-cropped

Aslında Audi R8S1 diye okununca R8’in daha güçlü bir versiyonu gibi geliyor. Fakat R8S1, Audi’nin küçük şehir otomobili S1’in ve yarışçı abisi R8’in bir birleşimi.

BMW Active CSL Tourer

g-carwow-bmw-2-series-csl-batmobile-active-tourer-cropped

Hem bir spor otomobil istiyorsunuz hem de bir aile otomobiline mi ihtiyacınız var? İşte karşınızda Active CSL Tourer. 2 Serisi Active Tourer’ın efsane 3.0 CSL “Batmobile” ile olan birleşimi.

Audi Romeo RS74C

h-carwow-audi-romeo-rs74c-cropped

Listenin bu kısmına kadar otomobiller hep aynı ırkı paylaşmışlardı. Fakat burada İtalyan çizgileri Alman disiplini ile buluşuyor. Audi RS7 ve Alfa Romeo 4C birbirinden bağımsız olarak eşsiz birer güzellik. Fakat birleşince gerçekten berbatlar.

Tesla Model 350R

i-carwow-tesla-model-350r-cropped

“Bir Mustang alayım fakat elektrikli olsun. Ee bir de 4 kapılı olsun.” diyen sizseniz eğer, Tesla Model S ve Mustang 350R’ın birleşiminden doğan bu canavar sizin istekleriniz doğrultusunda üretildi.

VW Golf Buggy R

k-carwow-vw-golf-buggy-cropped-1

Vagcı tayfamız plajlarda ne ile dolaşacak sorusuna güzel bir yanıt bulduk. Karşınızda Golf R’dan olma, Beach Buggy’den doğma Golf Buggy R!

Lamborghini Centenari-002

cropped-j-carwow-lamborghini-centenari002-carbon

Lambo’dan jip istediniz ama o yapmadı. Fakat biz yaptık! Üstelik hem süperspor hem de jip. LM002 ve Centenario’nun birleşimi olan bu canavar ile hızlı giderken engelleri yıkabilirsiniz.

Mercedes AMG GT6x6

e-carwow-mercedes-amg-gt-r-6x6-cropped

Bu otomobile nereden bakarsanız bakın bir kimliği var. Zombi avına çıkabileceğine, buzul çağını geçebileceğine hatta Mad Max filmindeki çölleri bile kolayca aşabileceğine inandığım tek otomobil bu. AMG GT ve G Serisi 6×6’nın eşsiz uyumuna da bakın.

Bonus: Ariel Chiron

f-carwow-ariel-chiron-cropped-1

Hani bu otomobil gerçek olsa(velevki olsa) bundan almak için insanlar birbirlerini öldürebilirler. Düşünsenize Ariel Nomad kadar hafif ve kabiliyetli bir otomobilde Bugatti Chiron gibi eşsiz bir güzelliğin tasarımı yatıyor. Gelin el birliğiyle biz bu mucizeyi gerçekleştirelim.

Harun Şen

Like Mr. Clarkson said: POWEEEEER !!!

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Bir kaçını güzel birleştirmişler iki arabadan da alan ama komplesinde tek bir araç gibi duranlar var. Bazıları hiç olmamış ama yedirememişler iki arabayı birbirine (LaFiat 124 Aperta ve BMW Active CSL Tourer özellkile).

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu