Haberler

Karşınızda yeni BMW 5 serisi




Yeni BMW 5 serisi, sonunda ortaya çıktı.

Resmi tanıtımına saatler kala fotoğrafları sızdırılan yeni 5 serisi, otomobil tutkunlarının nabzını yükseltti.

7aj4bl

BMW’nin G30 kasa koduyla üreteceği yeni 5 serisi, tasarım anlamında hem içeride hem de dışarıda adeta evrim geçirdi. Selefi F10 kasa 5 serisine göre daha yumuşak hatlara sahip olan G30 kasa 5 serisi, ön tarafta yer verilen geniş hava girişleri, gündüz farları ve daha ince ön farları ile maskülen bir yapıya da kavuştu. Arka tasarımda ise yepyeni LED farlara ve daha sportif arka tampona sahip yeni 5 serisi, dış tasarımında abisi 7 serisiyle büyük benzerlikler taşıyor.

bmw-5-series-leak-rear

İç tasarımda ise benzerlik o kadar büyük ki yeni 5 serisini, 7 serisinden ayırt etmek çok zor. Kullanılan gösterge panelleri, LCD ekran, krom detaylar ve klima kontrol düğmeleri 7 serisinin birebir kopyası gibi görünüyor.

bmw-5-series-leaked-interior

Kısacası yeni 5 serisi, 7 serisine maddi gücü yetmeyen otomobil tutkunları için üretildi!

 

 

 

Emrullah TEKGÖZ

1994'te doğdum. Atılım Üniversitesi İşletme (İngilizce) okumaktayım. Otomobil tutkum hayatımda her zaman büyük yeri olan AE101'in efsanevi mekanik tınısıyla başladı, E46 320i ve E39 540i ile bu tutku yerini aşka bıraktı. Bu aşk atmosferik Avensis 3 FL ile devam etmekte.

İlgili Makaleler

16 Yorum

  1. BMW söylesiydin ben bunu sizin için lightroom 5 yapardım.. 😀 Parada almazdım…

  2. bu nası evrim la makyaj mı yeni kasa mı bu? bildiğimiz 5 kasaya çıkma 7 farı takmışlar

  3. Araç güzel, güzel de insanda ne bir heyecan ne bir merak hiç bir şey uyandırmıyor. Bu kasa yeni model oluyor, bundan sonra çıkacak kasayı merak bile edemiyorum çünkü %90 yine buna benzeyecek. En azından şu konsolun orta kısmını bir değiştirseydiniz, bir farklılık olsaydı.

  4. Kurutmada fazla kalmis 7 serisinin cekmisi.bunuda atip cektirecekler yeni 3 diyecekler.dunyanin parasini kazaniyorsunuz.su araclari biraz cekici yapin.alfa toplasin bunlari saglam bir kurs versin.

  5. ön taraf neyse de arka taraf 2 serisine benzemiş ve yakışmamış. ağırlığını kaybetmiş. zamanında Chris Bangle'a kızıyordum şimdi adamı mumla arar olduk.

  6. Tasarım iyi hoş ama çok fazla benzer olmaya başladı Bmw nin bu birbirine benzetme akımına kapılmaması lazımdı.

  7. Şuan satılan bütün modellerin farklı yerlerini alıp birleştirmişler gibi… Önü olmuş da arkası hiç olmamış bence.

  8. Çok hoş bence….Artık köklü değişiklikler hiç kimse (japon'cular hariç) beklemesin…. * 105kg daha hafiflemiş… *Motorlar revize edilmiş. *İlk olarak 530i ve 520d olarak gelecek. -1.6 bekleyenler bence 1.5 olacak gelebileceğini gözden kaçırmasınlar. – Artık 136 hp ya da ne kadar daha üstte bir motor olur bilinmez.

  9. Ulan bu kasa 2010 da tanıtıldı adamlar bu kasaya o kadar güveniyor ki siluetini değiştirmediler.Aslında bu kasa makyaj kasası olarak sunulsaydı daha mantıklı olurdu

  10. Araç her şeyiyle "olmuş". Çılgınlar gibi de satar. Boşuna çenemizi yormayalım bence. Olmuş işte. 🙂 Gerçi benim gibi bir çok kişi M5'i görmeden bir şeylerin eksik olduğunu düşünüyordur.

  11. 520i gelsin millet kuyruğa girer de, bunun başlangıç fiyatı 20i olsa bile 200 – 220 TL olur.

  12. ben de 1.6 motorun üretiminin durduğunu duydum. 1.5 ile gelir herhalde ama fiyatı düşük tutmazlar. F10 fiyatının üstüne 20000tl ekleyin derim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu