FeaturedHaberler

Kasırgadan korunmanın ilginç bir yolu




Matthew Kasırgası, karayı geçen haftanın başlarında vurdu ve otomobilseverler araçlarına zarar gelmeden saklayabilmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Bazıları otomobilleri garajlarına koyarken bazıları ise depo kiralayarak tropik fırtınanın geçmesini bekliyor. Ama biri var ki, bu işi bir adım daha öteye taşımış.

Instagram’da jalilsup adını kullanan Randy, kasırga Florida kıyılarına yaklaşırken otomobili için en korunaklı yerin tam olarak kendi evi olduğuna karar vermiş. Burada evin garajından bahsetmiyoruz; Randy M3’ünü evinin kapısından içeri sokup girişe park etmiş.

https://www.instagram.com/p/BLRMZwhBTn-/

Randy, dışarıda kasırga tüm hızıyla sürerken otomobilini kullanamamış olsa da habersiz gelen yatılı misafiriyle güzel bir zaman geçirmiş, hatta kahvaltıyı bile beraber yapmışlar. Yaşadığı şehirde ortalık yatıştıktan sonra Jalilsup, E30’unu tekrar evinin önüne çıkarmış.

Kasırgadan etkilenen diğer bazı yerler ise bu E30 kadar şanslı değildi. Ünlü yarış pisti Daytona International Speedway’den yapılan açıklamada ışıklandırmalar, ses sistemleri, tabelalar, teller ve palmiye ağaçlarının zarar gördüğü belirtiliyor. Daytona hafif bir hasarla kurtulmuş gibi gözüküyor, çünkü sadece 12 mil uzaktaki New Smyrna Speedway pistinde bir tribünün tamamen çöktüğü de gelen haberler arasında.

Ata Aygen

1995 yılında Ankara'da doğdum, Özyeğin Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. Doğduktan yalnızca üç yıl sonra otomobil modelleriyle okumayı öğrenmem, kaçınılmaz sonun habercisi gibiydi. Neredeyse doğuştan gelen bu tutkuyu biraz daha somut işlere dökme isteği de beni Otopark'a getiren şey oldu.

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. Aga çok iyi ya. Dışarıda yağmur yağarken ona sarılıp yatarsın ne güzel. 🙂

  2. Ahahahah şu karşılıklı kahvaltı yaptığı fotoğraf süper 🙂 kapı da tam e30 m3 girecek genişlikteymiş resmen 😀

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu