FeaturedHaberler

Ken Block’tan yeni bir drift serisi: Climbkhana




Ken Block adını gördüğünüzde aklınıza ne geliyor? Imbreza’ya paintball mermileri atılırken flörasan patlatması mı? Hollywood’da Fiesta ile duvarları yıkmasını mı? Yoksa Focus RS ile trenin önüne atlaması mı?

Size aktarmaya çalıştığım tüm bu enstantaneler aklınıza geldi değil mi?! İşte bu çılgın Gymkhana serilerinin kahramanı olan Ken Block, yeni bir seri ile karşımıza çıkacak. Fakat bu sefer işler biraz farklı.

maxresdefault

Tırmanma yarışlarını bilirsiniz. Zirveye yaklaşan her metre, otomobilin ve sürücünün tüm enerjisini emer. Hem sürücü hem de otomobil daha az oksijen almaya ve basınç farkını yaşamaya başlar.

Ken Block’un ne kadar çılgın olduğunu tekrar hatırlatmak istemiyorum. Bu seferki Ken Block videosunda Ken, hem tırmanış yapacak hem de drift. Bir başka değişle hem kendi hem de otomobilinin sınırlarını zorlayacak.

Şu an sadece fragmanı yayınlanmış videoda Ken’in klasik fakat şahsına münhasır bir Ford Mustang kullandığı görülüyor. Bu canavarda 6.7 litre ve 1400 beygir güç üreten bir V8 motor bulunuyor.

İşte karşınızda Ken Block ve yeni serisi Climbkhana’nın fragmanı

Harun Şen

Like Mr. Clarkson said: POWEEEEER !!!

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu