Haberler

Makyajlı güzel: Golf R Variant




Golf VII ailesine uygulanacak makyaj operasyonu merakla beklenirken modelin sporcularından olan R Variant, hafif kamuflajlı haliyle Nurburgring’de objektiflere yakalandı.

Otomobilin ön yüzünde yenilenmiş tampon ve ızgara dikkat çekerken, farların genel hatlarıyla aynı olacağını fakat iç dizaynının değişeceğini söyleyebiliriz. Profilden bakıldığında herhangi bir değişikliğin göze çarpmadığı otomobilin arka yüzünde de hafif bir makyaj tercih edilirken bu hafif dokunuşlar sonucunda Golf R Variant, yine ilgi çekici bir model olmaya devam edecek gibi görünüyor.

Güncel modelde kullanılan 300 BG gücündeki 2.0lt TSi motoruna güç takviyesi yapması beklenen VW, önden çekiş Golf GTI Clubsport S‘in bile 310 BG gücünde olduğu göze alındığında daha güçlü bir modelle karşımıza çıkabilir. Güç denilince çoğumuzun aklına belki de R400 konseptinde yer alan 400 BG’lik 2.0 TSi motor gelmiş olabilir, ancak VW’in bu motor üzerindeki çalışmasını sonlandırdığını belirtelim.

Çok kısa bir süre sonra üzerindeki örtünün tamamen kaldırılacağı Golf VII ailesi, şüphesiz kendi sınıfının lideri konumunda bulunuyor. Şimdilik 300 km’lik menzile sahip olan, gelecek ay tanıtılacak e-Golf modelinin gelişimi için yoğun çaba harcayan VW, menzilini arttıracağı bu modelle birlikte eksiksiz bir ürün gamı sunmuş olacak.

Resim kaynağı: tr.motor1.com

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu