Haberler

Offroad rüzgarı Sinop´ta esecek




2016 Türkiye Offroad Şampiyonası 5. yarışı, kısa adı SİNOFF olan Sinop Offroad Kulübü tarafından 08-09 Ekim tarihlerinde Sinop’ta organize edilecek.

08 Ekim 2016 Cumartesi günü saat 12.45’te İskele Meydanı’ndan verilecek start ile başlayacak olan yarış, Akliman Kavaklık mevkiinde yapılacak ve 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Etabı adıyla geçilecek orman etabının ikişer kez geçilmesinin ardından, saat 18:25’de tamamlanmış olacak.

İkinci gün ise, 11:00’de başlayacak Botancılı Kışlaburnu mevkiinde yer alan ve Şehit Ömercan Açıkgöz adıyla geçilecek olan seyirci etabının ardından 16:00’da sona erecek. Organizasyon pazar akşamı saat 17:30’da İskele Meydanı’ndaki ödül töreni ile son bulacak.

SİNOFF Başkanı Celalettin Şahiner yarışla ilgili “Adrenalini yüksek heyecan dolu bir yarış bizi bekliyor. Şampiyonanın sondan bir önceki ayağı olan yarışımız güzel bir havada gerçekleşecek, haftasonu şehrin karmaşasından uzaklaşmak, hem eğlenip hem de büyük heyecana şahit olmak isteyen tüm Sinopluları organizasyonumuza davet ediyorum.” açıklamasını yaptı.

Berke Çoban

Piri Reis Üniversitesinde Gemi Mühendisliği okumaya çalışan bir PETROLHEAD

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu