Haberler

Off-Road Şampiyonları İstanbul´da Belirlenecek




Türkiye Off-Road Şampiyonası’nda final heyecanı, 22-23 Ekim tarihlerinde Intercity İstanbul Park ve çevresinde yaşanacak.

Mirsan sponsorluğunda İstanbul Park Spor Kulübü (İPSK) tarafından organize edilecek olan yarış 22 Ekim Cumartesi günü saat 11:30’da Intercity İstanbul Park pistinden verilecek start ile başlayacak. Organizasyonun ilk günü orman etabı geçilecek. Dar orman içi yollardan oluşan 17,3 km. uzunluğundaki bu özel etabın 3 kez geçilmesinin ardından saat 17:00’da yarışın ilk günü sona erecek.

İkinci gün ise 23 Ekim Pazar saat 12:00’de başlayacak ve ekipler Intercity İstanbul Park Pisti offroad parkurunda belirlenen seyirci etabında, 3 tur üzerinden mücadele verecekler. 15:20’de son bulacak olan yarışın ödül töreni ise 17:30’da Intercity İstanbul Park içerisinde yer alan Mirsan’da düzenlenecek.

Son yarış öncesinde Türkiye Off-Road Şampiyonası’nda Hüseyin Memi-Ali Pertev 70 puanla lider durumda yer alırken, Sınıf 1’de İlayda Hancı-Batuhan Korkut, Sınıf 2’de İrfan Özdemir-Engin Başkurt, Sınıf 3’de İsmail Ayhan-Bora Kayım ekipleri ilk sırada yer alıyorlar.

Kaynak: TOSFED

 

Harun Şen

Like Mr. Clarkson said: POWEEEEER !!!

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu