Haberler

PPG’den Otomotiv Gazetecileri Derneği’ne destek




Dünyanın lider boya ve yüzey kaplama şirketi PPG, Türkiye’deki otomotiv gazeteci ve yazarlarının ortak kuruluşu olan Otomotiv Gazetecileri Derneği’nin (OGD) bu sene ikincisi düzenlenecek olan “Türkiye’de Yılın Otomobili” yarışmasının yine ana sponsoru oldu. PPG Türkiye Oto Tamir Boyaları Satış & Pazarlama Müdürü Çağrı Kırteler, “Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden biri olan otomotiv sektörüne hizmet etmek daima öncelikli gayemiz olmuştur. Sektörü büyüten, yücelten otomotiv gazetecileri ve yazarlarının çatı kuruluşu Otomotiv Gazetecileri Derneği’nin ses getiren bu kıymetli yarışmasına yine ana sponsor olduğumuz için oldukça mutluyuz. Trafikteki her 3 otomobilden 2’sinin üzerinde yer alan PPG, geçen yılki finalist araçların hoş bir tesadüfle tümünün tedarikçisi idi, bu seneki finalistleri de merakla bekliyor olacağız. ” dedi.

Dünya üzerinde 60’dan fazla ülkede üretim tesislerine ve bağlı şirketlere sahip olan, boya ve kaplama alanında lider kuruluş olarak dikkat çeken PPG, Türkiye’de otomotiv sektörüne katkıda bulunmaya devam ediyor. Yaptığı işbirlikleri ve stratejik ortaklıklarla 20 yılı aşkın süredir ülkemiz otomotiv sektöründe önemli atılımlarda bulunan PPG, son olarak Otomotiv Gazetecileri Derneği’nin (OGD) bu sene ikincisi düzenlenecek olan “Türkiye’de Yılın Otomobili” yarışmasının yine ana sponsorluğunu üstlendi.

Sponsorlukla ilgili değerlendirmelerde bulunan PPG Türkiye Oto Tamir Boyaları Satış ve Pazarlama Müdürü Çağrı Kırteler, otomobil müşterilerinin en iyi şekilde bilgilendirilmesi ve Türkiye otomotiv sektörünün ulusal ve uluslararası mecralarda titizlikle temsil edilmesi noktasında Otomotiv Gazetecileri Derneği’nin kritik görevler üstlendiğini belirtti.

OGD’nin son tüketicinin daha iyi hizmetlere yönlendirilebilmesi için tarafsızlığını koruyan bir yapıda olduğunu ifade eden Çağrı Kırteler, “Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden biri olan otomotiv sektörüne hizmet etmek daima öncelikli gayemiz olmuştur. Bu işe emek ve yıllarını vererek sektörü büyüten otomobil gazetecileri ve yazarlarının çatı kuruluşu olan Otomotiv Gazetecileri Derneği’ne yine ana sponsor olarak katkıda bulunmak bizim için oldukça gurur vericidir. Trafikteki her 3 otomobilden 2’sinin üzerinde yer alan PPG, geçen yılki finalist araçların hoş bir tesadüfle tümünün tedarikçisi idi, bu seneki finalistleri de merakla bekliyor olacağız.” diye konuştu.

PPG Türkiye hakkında

Yüzyılı aşkın süredir hayatı kolaylaştıran sayısız yenilikçi ürünün mucidi olan PPG, 1994 yılından bu yana Türkiye’de 100’den fazla çalışanı ile faaliyet göstermektedir. PPG Türkiye; Otomotiv, Oto Tamir, Endüstriyel, Havacılık, Marin, Koruyucu, Paketleme Boyaları çözümleri ve otomotiv, inşaat, kimyasal üretim gibi onlarca sektörde sunduğu endüstriyel ürünleriyle müşterilerine yaratıcı çözümler sunar.

Türkiye’de üretim faaliyetlerini de gerçekleştiren PPG, 1999 yılından itibaren faaliyete başladığı Bursa fabrikasında, otomotiv, paketleme ve ana sanayi gibi birçok farklı sektöre yönelik ürünlerin yanı sıra, boya, macun, astar ve çeşitli kaplama malzemelerinin üretimi yapmaktadır. Türkiye’de üretilip öncelikle Türk pazarının ihtiyacına sunulan bu ürünler, aynı zamanda çevre bölgelere de ihraç edilmektedir. PPG yüzyılı aşkın süredir uzmanı olduğu inovasyon gücüyle, Bursa’daki üretim tesisine AR-GE konusunda sürekli yatırım yaparak müşterileri için lokal çözümler üretmektedir.

Ömür Deniz Seçilen

İtalyan Otomobillerinin aşığı bir Alfisti. Amatör Fotografçı. Ege Üniversitesi İİBF. Hayallerimi süsleyen makina Alfa Romeo 159 3.2 Q4.,

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu