FeaturedTestler

Yarbay: Jeep Renegade 1.4 Multiair2 Limited




  • Motor: 1368 cc, 4 silindirli turbo benzinli
  • Güç: 140 HP @ 5500 d/d
  • Tork: 230 Nm @ 1750 d/d
  • Şanzıman: 6-ileri, çift kavramalı otomatik
  • 0-100 km/s: 11 sn
  • Son hız: 181 km/s
  • Test tüketimi: Ortalama 8,5 litre/100 km
  • Ağırlık: 1425 kg
  • Bagaj hacmi: 351 litre
  • Fiyat: 107.050 TL

Arazi yeteneği
Ferahlık
Özgünlük
Tüketim

– Sinyal kolları
– Orta ekran

Foto galeri için tıklayın!

OTOPARK

Sürücünün Adresi.

İlgili Makaleler

22 Yorum

  1. Başarılı bir test elinize sağlık.. Ancak gelişim adına bir önerim var arazi becerisi olan araçları zorlarken hiç yoktan kurguya montaja çok gerek olmayacak bir çamurluk kamerası ile çekim yapılırsa içerik zenginleştirme adına iyi bir çalışma olur diye düşünüyorum . (Y)

  2. Arkada üç iri herif Eskişehir-Ankara yolculuğu yapmıştık. Arkası aşırı dar ve konforsuz. Koltuklar çok rahatsız ve çok dik konumlandırılmış.

  3. Test çok güzeldi gayet net akıcı ve aydınlatıcı ama sonu ayrı güzeldi 😀

  4. Ben en çok And’ın tek başına yaptığı testleri beğeniyorum,bu test de dış çekimleriyle,içeriğiyle ve ufak tefek aksiyonlarıya on numara olmuş 🙂

  5. Çift kavramalı şanzımanlar arazi için iyideil diyodunuz.bu araca arazi kabiliyeti iyi demişsiniz?

    1. Aracın arazi kabiliyeti iyi demisse ne olmus. Bu çift kavramali şanzimanlarin genelde arazide ısınması gerçegini degistirirmi tabiki hayir. Bundakine az ısinanlardanmis daha ne olsun ne desin adam.

    1. Arabanın sürtünme katsayısı fazla yani aerodinamik olarak zayıf ve incelemede motorun alt devirlerde cansız olduğu belirtiliyor.

    2. 11 saniyenin neresi çok kötü? Piyasa sanki 7saniyelerde hep. Jeep bu spor araba değil ki

  6. Testlere site ici like butonu koyabilirsiniz aslında. Takipcilerin fikrini öğrenmek için. Her acıdan başarılı bir test

  7. Beğendiğim bir araba. Bu kadar yetenekli olmasına şaşırdım. Cam tavanın maşallahı var. Çok güzel bir test olmuş.

  8. Araç güzel tasarım olarak hoş ve özel and beyin dediği gibi.arazideki performansıda hiç fena deil 4×2 için.geçen YouTube da bu araçla ilgili bir video izledim ne derece gerçek bilemem ama araçtan resmen soğudum.km 77.com da jeep renegadeye ani fren yaptırıyorlar ve aracın arkası resmen havaya kalkıyor 4×2 si 4×4 ise birazdaha az kalkıyor.üzücü eyer böyle bi durum varsa!

  9. Araç güzel tasarımı harika and beyin dediği gibi.yanlız geçen YouTube da bir video izledim ve araçtan soğudum.km 77.comda jeep renegadeye ani fren yaptırıyorlar ve araç 4×2 olanı resmen arakası havaya kalkıyor 4×4 olanı ise ani frende az da olsa arkası kalkıyor bu ciddi bir promlem!

    1. YouTube da bende izledim km77.com msj yazıyorum sabahtan beri insanları aydınlatmak için otopark ekibi masjımı yayına almıyor nedense

    2. Araç güzel tasarımı harika and beyin dediği gibi.yanlız geçen YouTube da bir video izledim ve araçtan soğudum.km 77.comda jeep renegadeye ani fren yaptırıyorlar ve araç 4×2 olanı resmen arakası havaya kalkıyor 4×4 olanı ise ani frende az da olsa arkası kalkıyor bu ciddi bir promlem!

  10. Araç yarbay felan deil araç on başı ancak ani frende arkası havaya kalkıyor!! Km77 .com YouTube

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu