Haberler

KTM’den yeni Duke




EICMA’ya birkaç gün kala, internette dolaşan son dakika fragmanlarını görmek pek şaşırtıcı olmasa gerek. Bugün erken saatlerde KTM’nin yan firmasından bir tane gördük: Husqvarna.

EICMA’da iki yeni sokak modelinden birisi olacak olan 2017 Husqvarna 401 Vitpilen konsept motor ile birlikte geliyor!

KTM için EICMA’da bir sürü sokak modelinin özellikle de şirketin Duke kitlesine tanıtımının yapılmasını bekliyoruz. Avusturyalı markanın kategorisinde hangi motorun popülaritesinin artırılması üzerinde çalıştığını söylemek zor olsa da, birkaç ihtimal mevcut.

2017 yılı için Husqvarna Nuda 900’ün bıraktığı izi devralacak iki silindirli sokak motoru KTM 800 Duke’un piyasaya sürülmesini bekliyoruz. Bu paralel çift silindirli makine KTM’nin EICMA’da yapacağı büyük bir çıkış olması ve KTM’nin fragmanındaki esas öznesi olması bekleniyor.

Fakat, KTM 1290 Super Duke R ve KTM 390 Duke olarak iki yeni Duke modelinin daha piyasaya sürülmesini bekliyoruz. Ayrıca bu motorların gelecek model yılında yenilikler geçirmesi de beklenmektedir.

KTM 390 Duke’un INTERMOT’da KTM 1290 Adventure R modeli ile ilk tanıtımı yapılan kendo farını bulundurması neredeyse kesinleşmiş durumda ve bu dizayn şeklinin KTM sokak filosunun tamamında uygulanmasını bekliyoruz.

KTM 1290 Super Duke R’deki değişiklikler biraz daha hoş olabilirdi. Fakat geçirdiği evrim ile birlikte, bu müthiş sokak canavarının devrim yaratması beklenmiyor. Geliştirilmiş vites ve parçalar ise 2017 Super Duke’un kaderi olacak gibi görünüyor.

Daha fazla spekülasyon yapmak zorunda olmayacağız. KTM’nin yeni modellerini 8 Kasım Salı günü göreceğiz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu