FeaturedHaberler

Yamaha yeni TMAX’i gelecek hafta açıklayacak.




Büyük motor hacmine sahip olan scooterlardan favorimiz Yamaha TMAX. Bu modeli test edenler bir kez daha performansından, kullanışlı olmasından, pratikliğinden etkilenmiş. Size iyi bir haberimiz var, görünüşe göre önümüzdeki haftalarda  EICMA Fuarı’nda yeniden tasarlanmış TMAX’ın tanıtılması bekleniyor.110316middle

Her ne kadar aşağıdaki kısa video bizlere yeni tasarım hakkında bilgiler veriyor; yeni bir ön kaporta ve farlar görüyoruz, fakat motosiklet üzerinde neyin değişeceğinden tam olarak emin değiliz. TMAX elbette epey yol aldı ve scooter kategorisi içinde yüksek performans kapasitesiyle biliniyor. Belki de güncel TMAX ile Yamaha seviyeyi bir üst basamağa çıkaracak. Önümüzdeki haftalarda EICMA‘dan daha çok gelişmeyi sitemizden takip edebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=_p4_3PtQxlw

Murat Can AKTAŞ

1994'te doğdum,motosikletlerle lise yıllarımda tanıştım ve babamın hediyesiyle iki teker sevdam başladı.Afyon Kocatepe Üniversitesinde lisans eğitimimi sürdürüyorum.Eğitimim sebebiyle motosikletlerle eskisi kadar samimi olamasam da bir gün yeniden eski günlere döneceğimi biliyorum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu