Haberler

Yeni C3 Bursa’daki fuarda göründü




15-20 Kasım 2016 tarihleri arasında düzenlenen Tüyap Bursa Otoshow 2016’da Citroën İnallar otomotiv, yeni Citroën modellerini otomobil tutkunlarıyla buluşturuyor.

Bursa’nın önde gelen otomotiv şirketlerinden Citroën İnallar Otomotiv, 15-20 Kasım 2016 tarihleri arasında düzenlenen Tüyap Bursa Otoshow 2016’da en yeni Citroën modellerini otomobil meraklılarıyla buluşturuyor. İkinci salonda yer alan 304 m2’lik Citroën İnallar standında Citroën C1, C-Elysée, Yeni C3, C4, C4 Cactus ve yeni C4 Picasso modelleri sergileniyor.

Fuarın en önemli yeniliği, tamamen yenilenen ve bu ay sonunda satışa sunulacak olan yeni Citroën C3. Uzun zamandır merakla beklenen B segmentinin öne çıkan modeli Yeni C3 sınıfının en kapsamlı kişiselleştirme özelliklerini sunuyor. Bireysel ifadeyi vurgulayan üçüncü nesil Citroën C3, yolculuk boyunca bütünleşik HD kamera vasıtasıyla çekilen fotoğrafları ve videoları paylaşmaya imkan tanıyan Citroën ConnectedCam™ de dahil olmak üzere en son teknolojilerle donatıldı. Citroën ConnectedCam sistemi, sosyal ağlarda günlük yolculuklarınızı paylaşabildiğiniz veya kaza gibi durumlarda kanıt niteliği sunmak için tasarlanan, dikiz aynasına yerleşimli bir HD kamerayı barındırıyor.

Çift gövde rengiyle tercih edilebilen Yeni C3’te üç farklı tavan rengi alternatifi mevcut. “Airbump” adındaki gövde korumlarında da renk seçenekleri mevcut olacak. Anahtarsız giriş ve çalıştırma özellikli anahtara sahip olan yeni C3’ün tüm fonksiyonlarına ergonomik kullanım sunan 7 inçlik ekrandan erişilebiliyor. Yeni modelin fiyatı ve detayları Kasım ayının son haftası açıklanacak

Necati Erdoğan

Otomobiller vazgeçilmezim. Her zaman söylerim, otomobillerin olduğu bir odaya kapatsalar yeme ve içme harici başka şeye ihtiyaç duymam. Otopark.com ile tanıştığım günden beri müptelasıyım. Türkçe öğretmeniyim. Bu camiaya katkıda bulunmaktan onur duyuyorum.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Direksiyon sistemini elden geçirdik, daha net ve direkt tepkilere sahip bir direksiyon tasarladık. Daha rijit bir şasenin beraberinde süspansiyon sistemini baştan dizayn ettik daha konforlu ve sessiz sürüşler sağlayabilmeniz için. Creative Technology prensibinden ödün vermeden daha dayanıklı sistemler geliştirdik v.s v.s açıklamaları acaba ne zaman duyacağız Citroen'den çok merak ediyorum.. Tüm argeyi tasarım ve oyuncak ( ki elektronik arızları meşhurdur) üzerine mi kuruyorlar anlamıyorum. Teknoloji fuarı gibi donanım kasıyorlar ama günün sonunda ne yazık ki bir otomobil ürettiklerini unutuyorlar. Atı alan Üsküdar'ı geçti.. Peugeot aldı başını gidiyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu