Haberler

Aston Martin DB9 GT Bond Edition’ın yeni sahibi: Ali Ağaoğlu




Lüks otomobillere düşkünlüğüyle bilinen Ali Ağaoğlu, son olarak James Bond serisinin son filmi “Spectre”de kullanılan otomobili aldı.

Aston Martin DB9 geçen sene ülkemize gelmişti.

Ünlü işadamı, filmde Daniel Craig’in kullandığı Aston Martin DB9 otomobile 700 bin euro (yaklaşık 2 milyon 300 bin TL) ödedi.

“Bond’un arabası olduğunu sonradan öğrendim. Aracın Türkiye distribütörü, Aston Martin DB9 marka araç olduğunu söyledi. Galeriye gittim, beğendim aldım. Parasını bilmiyorum. Eve gönderin dedim, muhasebe ödemesini yapmış. Zaten yarım saat sonra evin önündeydi araba. Zamanında benimle James Bond arasında anket yapmışlardı sosyal medyada. ‘Hangimiz daha yakışıklı’ diye sormuşlar. Yüzde 50-50 çıkmıştık ama para farkıyla ben kazanmışım. Şimdi de arabasını bile aldım işte!” diyerek güldü. Ardından ünlü işadamı, sevgilisiyle birlikte aracına binip oradan ayrıldı.

5812d54c67b0a92fc8a543c2 5812d55c67b0a92fc8a543ce 5812d54567b0a92fc8a543be

 

İlgili Makaleler

10 Yorum

  1. Şu açıklamadaki vıcık vıcık akan şeyin tek kelimeyle tanımını bile yapamıyorum, o kadar iğrendim. Günümüzde ahlaki değerlerin birer birer yitip kaybolduğunu görüp üzülür olmuştum ama görüyorum ki; tek tük de olsa kitap okuyan, az çok sosyal medya okur-yazarlığı olan bir insan kolayca bu gibi tipitiplere bakarak yolunu bulabilir. Bu ne yapıyorsa yapma, kolay iş.

  2. Ortanca hanımıyla beraber patlamanın olduğu yere zengin olduğu için gül bırakmış..
    Bu mevzuyu bilen bilir. Bu gibi tiplerin nasıl zengin olduğunu, nasıl ihale alabildiğini de araştıran gören herkes bilir. Bunun gibi tipler hakkında daha da fazla yorum yapmaya gerek yok sanırım. İnsanların acısının, bazılarının esprisine, reklamına, maddi gücünün gösterisine malzeme konusu olduğunu görmek insanlığın nereye gittiğine dair en acı örneklerden biri olsa gerek.

  3. Ahsuahduahahau çıldırıyorum ya şu hareketlere bak allahın sonradan görmesi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu