Featuredİlk Sürüş

Citroen C3 Lansmanı | İlk Sürüş




Yeni C3’ün lansmanı için Sinop’taydık. Detaylı testi gelene kadar ilk izlenimlerimiz sizinle.

Faruk

Küçüklüğümden beri sahip olduğum otomobil aşkı zaman içinde beni Otopark ailesinin bir parçası haline getirdi. Aileye katıldığım ilk günden beri siteyle ilgilenmeye zevkle devam ediyorum...

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Boş ağırlığı 1090 kg. Sürücü+sıvıları eklersek maksimum 1215-1240 kg gibi bir ağırlığa sahip olacaktır. Daha önce b segment dizel bir araçta 254 nm tork değeri duyan var mı bilemiyorum, fakat ben pek denk gelmedim. Buna rağmen 0-100’ü 12 sn olan bir aracın performansı üzgünüm ama yeterli değildir. Kendisinden daha ağır, c segment ve torku 250 nm olan bir çok araç ya bundan daha iyi ya da denk süreler tutturuyor. Şanzımanın 5 ileri olması özellikle ilk 3 vitesin aralığının kısa tutulmuş olması sürenin uzamasına etken fakat 70 kmh’de 3.vitesi istiyor araç ve 70-100 arası 3.vites hızlanması hiç de bu ağırlık ve tork dengesine sahip araca yakışacak türden değil.

  2. Görüntüsü ve iç mekanı güzel olmuş. Performans değerlerini beğenmedim. Yüksek tork ama düşük performans hem de dizel olmasına rağmen. Bu segmentte bir araç alıcak olsam bunu almam ben. Çok daha iyi değerlere sahip b segmenti araçlar var.

  3. Bütün test videolarını severek takip ediyorum sıkı takipçiyim giriş yapıp yorum atamasam bile (: araç ciddi anlamda tam olarak bayan kullanıcılarını ve genç kullanıcılarına hitap ettiğini düşünüyorum Eksiklik olarak cam tavan ve koltuk ısıtma ve arka kol dayamasını eksik gördüm haklısınız aslında o kadar görmemek lazım fiyatı nedir tam bilmiyorum bu zamanda olması gereken fiyat bence 65 olmalı diye düşünüyorum en fazla 67 gibi araçta arka stoplarını pek göremedim led heralde ben başaralı buldum genelde bu markayı pek tercihi etmesem bile dayanıklı olduğunu tam olarak test vs görmek lazım lafı uzatmadan başarılarınızın devamını diliyorum Takipteyiz ?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu