Haberler

Ezber bozan araca kampanya geldi




Yeni model Fiat Egea Station Wagon kullanıcılarının konfor anlayışına ve yükleme kapasitelerine göre farklı ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekildeki özellikleriyle dikkat çekiyor. 1.4 litre ve 120 beygir benzinli T-Jet,1.6 litrelik 120 Hp M.Jet motor seçenekleriyle dizel, benzin ve dizel otomatik vites (DCT) olarak satışa sunulan Fiat Egea Station’da teknolojik olarak kabin içerisinde konforu arttıran ve rahat bir alan sağlayan yenilikler yer alıyor.

50 lt. kapasite yakıt tankına sahip modelde güvenlik için 6 hava yastığı, yokuş kalkış, ESP ve lastik basınç kontrol sistemi, arka park sensörlerinin yanında araç sürüş konforunu en üst düzeye taşıyan AUX, USB, Bluetooth bağlantı noktaları, manuel klima, yükseklik ayarlı sürücü gibi birçok özellik bulunuyor.     Birmot, Kasım ayına özel düzenlediği kampanya kapsamında Egea Sedan araç alımlarında 25.000 TL’ye kadar 20 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi imkanı sunarken Fiat 500X model araçlar için “Düz Vites Fiyatına Otomatik

Berke Çoban

Piri Reis Üniversitesinde Gemi Mühendisliği okumaya çalışan bir PETROLHEAD

İlgili Makaleler

2 Yorum

    1. Her ne kadar 92,900 den 86,900 e inmiş olsa da bana hala çok da mantıklı gelmiyor. Gerçi bana ülkemiz şartlarında neredeyse hiç bir arabanın fiyatı mantıklı gelmiyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu