Haberler

Fiat Egea Hatchback’e Dizel Otomatik Takviyesi!




Fiat Egea Sedan’ın ardından Fiat Egea Hatchback’in de dizel ve otomatik şanzımanlı versiyonu satışa sunuldu. Hatchback karoserli Fiat Egea’nın 1.6 litre dizel motorlu ve 6 ileri çift kavramalı otomatik şanzımanlı versiyonu, 76 bin 900 TL’lik anahtar teslim satış fiyatı ve 5 yıl/100 bin garantisi ile dikkat çekiyor.

Tofaş’ın Bursa’daki fabrikasından dünyaya ihraç edilen Fiat Egea Sedan’nın dizel motor ve 6 ileri çift kavramalı otomatik şanzımanla donatılan versiyonunun Fiat showroomlarındaki yerini almasını takiben, Hatchback karoserli Fiat Egea’nın da satışına başlandı. Modern kompakt hatchback sınıfının fiyat/fayda dengesi ve zengin donanım seçenekleri ile ezber bozan modeli Fiat Egea; şık tasarımı, konforu, geniş iç hacmi ve düşük kullanım maliyetleri ile tüm ihtiyaçları karşılıyor. Tüm donanım seviyelerinde tercih edilebilen Fiat Egea Hatchback’in dizel otomatik seçeneğine 76 bin 900 TL’den başlayan anahtar teslim satış fiyatı ile sahip olunabiliyor.

Fiat Egea Hatchback kompakt hatchback sınıfındaki iddiasını 120 HP güç ve 320 Nm tork üreten 1.6 litrelik MultiJet motor ve 6 ileri çift kavramalı otomatik şanzıman kombinasyonu ile daha da arttıyor. 200 km/s son hıza sahip olan dizel otomatik Egea Hatchback, 0-100 km/s hızlanmasını ise 10.2 saniyede tamamlıyor. Sunduğu ortalama 3.8 litrelik yakıt tüketimiyle de dikkat çeken dizel otomatik Fiat Egea Hatchback’in kesintisiz vites değişimi ile sürüş konforunu arttıran çift kavramalı şanzıman aynı zamanda performansı da üst seviyeye taşıyor.
Diğer motor seçeneklerinde olduğu gibi, Lounge Plus donanıma sahip dizel otomatik vitesli Fiat Egea Hatchback’de Uconnect multimedya sisteminin yeni nesli standart olarak sunuluyor. Bu sistem, tıpkı tabletlerde olduğu gibi yüksek tepki hızı, parmak hareketleri ile kaydırma, yakınlaşma ve uzaklaşma kolaylığına sahip. Akıllı telefonların ekranını tablet ekrana yansıtarak, belirli bazı uygulamaları, otomobilinizin ekranından kullanma imkanı sağlayan yeni sistem, Uconnect sisteminden aşina olunan Bluetooth bağlantısı, sesli komut, araç bilgi ve ayar ekranları ve de entegre navigasyon gibi unsurları da bünyesi altında barındırıyor. 7 inçlik tablet ekran ve yüksek çözünürlük ile kullanışlılığı artan geri görüş kamerası kadar hız sabitleme sistemi, park, far ve yağmur sensörleri Fiat Egea Hatchback’in sunduğu, gerçekten ihtiyaç duyulan ve hayatı kolaylaştıran kabin içindeki teknolojilerden bazıları olarak ön plana çıkıyor.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Şu anda VW, Renault, Peugeot, Opel nasıl atılım yapıyorsa Fiat'ın içinden gelen bilgilere göre 2018-19'dan sonra büyük değişim geçirecekler. Bunlar maliyetle alakalı şuan fiat sektörün %60'ına sahip. Kaldı ki cirosu vs en fazla olan marka. Fakat eskiden gelen yönetim beceriksizliği yüzünden 3 milyar avro'nun üzerinde borcu varki bunları kapatamadan atılım yapması söz konusu değil. İkinciside 500 ailesi farklı kullanıcılara hitap üretilmektedir. Rakiplerinden çok çok kalitelidir. Misal 500L rakibi Captur hangisi sence, git sitelere araştır. Tekrar söylüyorum Toyota'yı bilmemekle birlikte Fiatın en geç 2019'dan sonra büyük değişim yaşayacak.O zamana kadar rakipleri hayatlarını yaşaşın kaldı ki emisyon skandalı sonrası Fiat'ın şatışları pazar ortalaması üzerinde %25 oranında artış gösterdi. Düşünün ki 2019'dan sonra yapılacak Fiat markası adına atılımlar sonrası ne VW kalır nede Toyota

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu