Haberler

GT-R dünyası çok hareketli




Nissan GT-R drag dünyasında işler çok hızlı değişebiliyor. Geçtiğimiz hafta Ekanoo Racing Takımı’nın 2000 beygirlik canavarla kırdığı 7.16 saniyelik rekorunu (336 km/h) birkaç gün sonra Amerika Takımı olan AMS Performance 2500 beygirlik Nissan GT-R ile 7.14 saniyelik zamanlamayla Milan Michigan’da egale etti (341.6 km/h).

Alpa G adını verdikleri yeni rekor sahibi GT-R aslında hayatınca bir otoyol aracı olarak başlamıştı bu yüzden amacı internette ünlenmek veya hayran kitlesi oluşturmak değil ancak zamanla yapılan uçuk modifikasyonlardan sonra drag yarışındaki başarısını rekor kırarak kanıtladı.

Tüm modifikasyonlar bir yana, ön tampondaki devasa turbo emişleri adeta önüne gelen herşeyi yutacakmış gibi duruyor. Artık bir otoyol aracı olması zor gibi görünse de kırdığı rekor Alpa G’nin adını yaşatmaya devam edecek gibi görünüyor.

Herkese güvenli ve keyifli sürüşler…

cgrkn

2015 yılı Makine Mühendisliği mezunuyum. Otomobil tutkum 5 yaşındayken yoldaki arabaların markalarını saymakla başladı ve makine mühendisi olmamı kaçınılmaz kıldı. Artık uzun yıllardır takip ettiğim Otopark.com ile devam ediyor.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Nissan GTR alacak param olcak birde üstüne 2500 beygirlik tuning yapacak bütce. Oha abi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu