Haberler

Gün geçtikçe detaylar netleşiyor




Skoda’nın en çok satan modeli olan Octavia 2017’ye girmeye hazırlandığımız şu günlerde en çok konuşulan makyaj operasyonlarından birisini geçiriyor. Bildiğiniz üzere farların bölünmesi eleştirileri beraberinde getirdi. Ancak Octavia bu makyaj ile birlikte sadece dış görünüş üzerinde yüzeysel değişikliklere değil, iç mekan ve donanımsal değişiklere de sahip oluyor.

İç mekanda ilk göze çarpan şey ise ambiyans aydınlatması; Style ve L&K donanım seviyesinde standart olarak sunulan ve kapı içlerine yerleştirilen ambiyans aydınlatması 10 değişik renk seçeneği sunuyor. Diğer yeniliklerden bir diğeri de siyah-kahverengi iç mekan ve siyah trimler.

Direksiyona eklenen ısıtma opsiyonu da lüks algısını artıran yeni donanımlar arasında yer alıyor. Tüm kişisel araç ayarlarını (oturma pozisyonu, klima ayarları, sürüş asistanları vb.) anahtara kaydetmek mümkün, böylece otomobil sizi tanıyor ve ayarlarınızı saklı tutuyor.

Multimedya sistemi de makyajdan nasibini alan donanımlar arasında, donanım seviyesine göre 8″ ve 9.2″ olarak büyüyen multimedya sistemi aynı zamanda tüm cihazlarla uyumlu, birçok güncel bağlantıya ve uygulamaya sahip olacak. (Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLink, SmartGate vb.)

Kablosuz şarj özelliği de opsiyonlar arasında, cihazınızı opsiyon dahilinde kablosuz olarak şarj edebileceksiniz.

Active, Ambition, Style ve L&K donanım seviyelerine sahip olacak yeni Octavia 2017’nin başlarında satışa sunulacak.

Siz de yeni Octavia ile ilgili fikirlerinizi bu haberin altında yorum olarak bizlerle paylaşabilirsiniz.

Herkese güvenli ve keyifli sürüşler !

cgrkn

2015 yılı Makine Mühendisliği mezunuyum. Otomobil tutkum 5 yaşındayken yoldaki arabaların markalarını saymakla başladı ve makine mühendisi olmamı kaçınılmaz kıldı. Artık uzun yıllardır takip ettiğim Otopark.com ile devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu